Yapma ya... Bozulacağı pek aklıma gelmezdi kablonun,sağlam görünüyordu yani. Sen yeniden dene bence, DP iyidir

Yapma ya... Bozulacağı pek aklıma gelmezdi kablonun,sağlam görünüyordu yani. Sen yeniden dene bence, DP iyidir
DP kabloları dikkat et hocam, kablolar eğilip bükülmeye gelmiyor içinde sanki parçalar oynuyor gibi zibil var gibi sesler geliyor tekrar deniycem yinede olmazsa alacağım bi tane.

DP kabloları dikkat et hocam, kablolar eğilip bükülmeye gelmiyor içinde sanki parçalar oynuyor gibi zibil var gibi sesler geliyor tekrar deniycem yinede olmazsa alacağım bi tane.

Ben kutuda DP kablosu olmayan bir monitör alısam diye kablo ararken bilindik bir markaya rastlamadım. Dark var: Flaxes FDP-01 Display Port 1,8M Görüntü Aktarma Kablosu Fiyatı

Bir de şu markayı gördüm: Flaxes FDP-01 Display Port 1,8M Görüntü Aktarma Kablosu Fiyatı

Biraz araştır bakalım.

İzninizle konuyu hortlatıyorum arkadaşlar

AOC G2260VWQ6 monitörü almak istiyorum ancak Viewsonic ile arasında kaldım. AOC markasının çevremden duyduğum başarısı ve içinden DP kablosu çıkması beni AOC'a yaklaştırıyor.

Herhangi bir kronik sorun var mı AOC G2260VWQ6'da, kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim ?

Not : Ekran kartım RX 470

Kutu içeriğinde DP kablosu olması AOC adına büyük bir artı. Bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Özellikleri çok yakın VX2257 ile. Hangisini istersen onu al

Ürünü hepsiburadan sipariş verdim, birkaç güne gelir inşallah ancak dikkatimi çekti, ürün özelliklerindeki kutu içeriğinde DisplayPort kablo yazmıyor, sadece vga ve hdmi kablo yazıyor. İnşallah içerisinden DisplayPort kablo çıkar

@fullmetal , kutu içinden DP çıktı çok şükür Monitör gerçekten güzel, Freesync epey farkediyor ancak şu ışık süzmesi sizde de mevcut mu ? Bulutlanma üst seviye tv'lerde de oluyor da şu aşağıdaki mavi ışık süzmesi ilginç. Öyle beni çok fazla rahatsız etmiyor ama para verip bu sorun ile karşılaşmak üzücü. Tüm modellerde böyle oluyor mu acaba yoksa bana mı denk geldi bilemiyorum Değiştirip daha kötü ürünü yollamaları epey korkutuyor beni

En iyisi mağazadan kendin gidip almak ya bazen böyle sıkıntılar olabiliyor. O monitör yerine IPS bir monitör alsaydın keşke daha güzel olurdu bence.

Görseli göremiyorum ya. Nasıl bir ışık süzmesi var? Tekrar yollayabilir misin görseli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…