Benim cihazda böyle bir şey olmadı ya. Bilemedim şimdi. Çok rahatsız ediyorsa yolla firmaya. Para veriyoruz sonuçta.
Bence IPS monitör alın. Technopat incelemesini yaptı gayet güzel monitör. Zaten RX 470 güçlü bir kart Ultra tam 60 FPS veremese bile biraz düşürüp 60 FPS üstü oynatır çoğu oyunu.@Silinen üye , bu fiyata 1 ms, 75 Hz ve Freesync olan sadece bu ve Viewsonic vardı, IPS almak iyi ama bu özelliklerde bu fiyata varsa bunu iade edip o monitörü alabilirim
@fullmetal , çok rahatsız etmiyor da beni yine de dediğin gibi para veriyoruz. Şimdi iade edip yeni gelende bundan daha çok ışık sızması olur diye korkuyorum![]()
Aldık artık monitörleriBence IPS monitör alın. Technopat incelemesini yaptı gayet güzel monitör. Zaten RX 470 güçlü bir kart Ultra tam 60 FPS veremese bile biraz düşürüp 60 FPS üstü oynatır çoğu oyunu.
Değiştirir belki aklında bulunsun.Aldık artık monitörleriBir dahakine artık.
Değiştirir belki aklında bulunsun.![]()
IPS monitörlerde en az 4ms gördüm. 1ms IPS monitör yok sanırım.700 TL civarı önerebileceğiniz IPS monitör var mıdır acaba ? 1 ms olursa sevinirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.