AOC G2260VWQ6 Cızırtı Problemi

Nut's

Hectopat
Daha fazla  
AOC G2260VWQ6 75 HZ 1MS monitör aldım. Bu monitörü bazı İnternet sayfalarında veya bazı uygulamaları açtıktan sonra sol üst köşesinden bir cızırtı sesi alıyorum. Bu nedendir veya aldığım yere götürmem gerekir mi diye sormak istedim. Aldığımdan beri var bu ses.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var özellikle piksel testi yaptığımda siyah ve beyaz renklerde ses artıyor ama bu sesleri sadece kafamı yakinlastirdigim zaman duyuyorum diğer forumlardada bu sorunu yaşayan 3-4 kişi gördüm hala devam ediyormu seninki

Devam ediyor sorun başka bir bilgisayar'da denedim yine aynı. Sorun sorundur bence yani İnternet sekmesinde falan daha çok belirginleşiyor bu ses. Yarın Vatan Bilgisayara götüreceğim çok olmadı alalı ürünü.

Ürün servis yolunda bakalım ne gibi bir yol izlenecek. İade talep ettik. Geri dönüş olunca buradan bilgi veririm ne olduğuna dair bilgisayarcı'ya sordum ne olabilir diye florasanı arızalı olabilir dedi. Çünkü garip öyle bir cızırtı çıkarması sana tavsiyem bilgisayarına monitör testi programını indir. Tüm monitör testlerini sırayla uygularsın zaten ses yazı testleri sırasında bariz belli ediyordu bende.

Bende de sanki ses artmaya başladı yani yine kafanı dayayinca duyuluyor ama biraz arttı gibi hala gelmedi mi servisten veya bir açıklama yaptılar mı

Servisten döndü ürün donanımsal bir problem bulunmamış. Fakat ben AOC'un yetkili servisinde biriyle görüştüm o kişiye'de anlattım durumu. Bana böyle bir sorun olmayacağını ama monitörden genel olarak bir ses geleceğini söyledi eğer sorun yaşarsanız yine bize ulaşın diyerek görüşmeyi sonlandırdık. Vatan'a geldi kargoyla ürün gidip alırken tekrar test ettik bir şey yok. Ama şöyle bir şey var monitör ayarlarını gir tuşlardan orda "Color Setup" var. Hangi ayar seçili bir bak bende normale getirdim sorun yapan sitelerde yapmıyor "Warm" seçili. Ama bana kalırsa sorun var gibi. Sende dene bakalım bir düzelme yapacak mı? Benim anlam veremediğim olay mesela başka bir siteye giriyorum yapmıyor bu sesi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Aynı monitör bende var banada geliyor ödev yaparken kitap okurken rahatsız ediyor
😐😥😥🤔🙄😑🤨😐
😤😡🤬
5686ab088c659f10a0bd4af30cf7f025.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı