AOC-G2260VWQ6 Driver'ı nasıl kurulur?

Nikolatilla_

Decapat
Arkadaşlar ben AOC-G2260VWQ6 monitöründen satın aldım Driver'i internetten kurmayı deniyorum ama konu hakkında pek bir bilgim yok.
G2260VWQ6 | AOC Monitors Buradaki bağlantıdan beta Driver'i yükledim ama onu yükledikten sonra ne olacak bilmiyorum.

1586560721622.png

Beta Driver'de bunlar bulunuyor fakat bunlarla ne yapıp monitörümü 75Hz'e çıkaracağımı bilmiyorum. Ve şu an ekran kartı uygulamamda da monitörde FreeSync olmasına rağmen desteklenmiyor yazıyor(RX 580). Ben ne yapsam da bu monitörü 75Hz + FreeSync ile birlikte kullanacağım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
Biraz araştırdıktan sonra nasıl monitörü güncelleyeceğimi öğrendim ama driveri yüklememe rağmen hala monitörü maksimum 60hz de kullanabiliyorum ve Freesync özelliği hala ''desteklenmiyor'' olarak görünüyor.Lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• 1586560706129.png
    1586560706129.png
    229,3 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Merhabalar aynı monitörü GTX 1060 ile 2 yıldır kullanmaktayım bunun dışında da herhangi bir sorununuz olursa danışabilirsin ;) 75 Hz'den başlayacak olursak öncelikle ekran kartı driverlarının son sürümlerini indirmen gerekiyor ve kurulumdan sonra Masaüstü Sağ Tık>Görüntü Ayarları>Gelişmiş Görüntü Ayarları kısmından ekran yenileme hızını ayarlayabilirsin. Freesync için ise çok bilgim yok ancak HDMI ya da DP ile bağlantı yaptığından emin ol ve onu da AMD'nin uygulamasından etkinleştirebilirsin. Monitör driverını inan daha hiç kurmadım ki bence gerek de yok ancak illa ki istersen kutudan çıkan CD ile veya AOC'un sitesinden manuel olarak driver kurulumu yapabilirsin. Ayrıca kişisel görüşüm; beyaz renk tonları biraz kötü keratanın, güzel gözükmesi için panelden renk ayarlaması yapmanı tavsiye ediyorum.

Merhabalar aynı monitörü GTX 1060 ile 2 yıldır kullanmaktayım bunun dışında da herhangi bir sorununuz olursa danışabilirsin ;) 75 Hz'den başlayacak olursak öncelikle ekran kartı driverlarının son sürümlerini indirmen gerekiyor ve kurulumdan sonra Masaüstü Sağ Tık>Görüntü Ayarları>Gelişmiş Görüntü Ayarları kısmından ekran yenileme hızını ayarlayabilirsin. Freesync için ise çok bilgim yok ancak HDMI ya da DP ile bağlantı yaptığından emin ol ve onu da AMD'nin uygulamasından etkinleştirebilirsin. Monitör driverını inan daha hiç kurmadım ki bence gerek de yok ancak illa ki istersen kutudan çıkan CD ile veya AOC'un sitesinden manuel olarak driver kurulumu yapabilirsin. Ayrıca kişisel görüşüm; beyaz renk tonları biraz kötü keratanın, güzel gözükmesi için panelden renk ayarlaması yapmanı tavsiye ediyorum.
1586604199467.png

Bende maksimum 60hz görünüyor ne yapmam gerektiğini hala anlamış değilim ne yazık ki.(Ekran kartı güncel)

Dosya Ekleri

• 1586604183534.png
    1586604183534.png
    127,8 KB · Görüntüleme: 210
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı