AOC G2260VWQ6 FreeSync Aktifleştirme

Hells Bells

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım geliştirme uzmanı
Forumda baktım ama doğru dürüst bir cevap göremedim sorum şu:
  1. Monitörün kendi ayarlarında FreeSync aktifleştirme var mı?
  2. Yoksa aktifleştirme nereden yapılıyor?
  3. Aktif olduysa nereden bakılıyor?
  4. G-Sync ile birlikte kullanabilir miyim?

1. Evet var.
2. DP kablosu ile bağlayıp monitör menüsünden Freesync açman lazım.
3. Aktif olursa G-sync menüsü aktif olacaktır kontrol panelinde.
4. Evet ama G-sync ile ne kadar stabil çalışır bilinmez.

1. Evet var.
2. DP kablosu ile bağlayıp monitör menüsünden Freesync açman lazım.
3. Aktif olursa G-sync menüsü aktif olacaktır kontrol panelinde.
4. Evet ama G-sync ile ne kadar stabil çalışır bilinmez.
Yorumun için çok çok teşekkür ederim eve geçince bakacağım DP ile bağlanıyorum zaten baktım da ben göremedim sanırım tekrar bakacağım. Bir sorum daha olacaktı ben Nvidia denetim masasında açmıştım GSYNC'i Pubgde de VSYNC açmıştım FPS'i sabitlemedi yine 140-160 arası gitti normalde VSYNC açınca monitörün hertzi ne kadarsa ona sabitliyor diye biliyorum sebebi nedir acaba?

Yorumun için çok çok teşekkür ederim eve geçince bakacağım DP ile bağlanıyorum zaten baktım da ben göremedim sanırım tekrar bakacağım. Bir sorum daha olacaktı ben Nvidia denetim masasında açmıştım Pubgde de VSYNC açmıştım FPS'i sabitlemedi yine 140-160 arası gitti normalde VSYNC açınca monitörün hertzi ne kadarsa ona sabitliyor diye biliyorum sebebi nedir acaba?
Nvidia kontrol paneline gelip 3D uygulama ayarlarını kullan seçeneğini aktifleştirin olması lazım.

1577783066719.png

Aynı monitörü kullanıyorum. Displayport kablosu ile bağlandıktan sonra buraya gir ve etkinleştir.

Bahsettiğiniz monitörü kullanıyorum. Monitörün menüsünde böyle bir ayar yok. Nvidia kontrol panelinden g-synchi'i aktif ettikten sonra çalışacaktır.
Bende kullanıyorum göremedim peki GSYNC açıkken PUBG'de de VSYNC açıkken neden FPS sabitlemiyor.
Eki Görüntüle 480221

Aynı monitörü kullanıyorum. Displayport kablosu ile bağlandıktan sonra buraya gir ve etkinleştir.
Bu ayar yapılı bende. Dediğim gibi bu ayarla birlikte PUBG'de VSYNC açıyorum ama FPS 75 HZ sabitlemiyor.

Bahsettiğiniz monitörü kullanıyorum. Monitörün menüsünde böyle bir ayar yok. Nvidia kontrol panelinden g-synci'i aktif ettikten sonra çalışacaktır.
Hocam aynı modeli kullanıyorum bende de her şey tamam, kontrol panelde de aktif onda sorun yok ancak Pendulum'da G-Sync'i seçemiyorum. Lütfen yardım eder misiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı