AOC G2260VWQ6 G-SYNC açılmıyor

Deniz8080

Hectopat
Daha fazla  
AOC G2260VWQ6 monitörüm var, Freesync destekliyor. Nvidia GTX 1060 ekran kartım var ama Nvidia denetim masasında G-sync görünmüyor. Nvidia sürümü 417.71, display kablo 1.2. DDU ile Nvidia sürücüsünü silip temiz kurulum yaptım, son olarak monitörün ayarlarından Freesync acmak istedim ama o ayarı bulamadım. İnternetten biraz araştırdığımda bu monitörün fabrika çıkışlı Frresync'in açık olduğunu öğrendim. Bütün bunları yapmama rağmen G-sync Nvidia denetim masasında görünmedi, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync AMD kartlarında oluyor. Başka bir kabloyla dener misiniz G-Sync HDMI VGA falan dikkat edin HDMI 2.0'ın altına inmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum. Öncelikle monitörü kurman gerekiyor. Bunun için güvenli modda imza zorlamasını devre dışı bırakarak bilgisayarı açman ve öyle kurulum yapman gerekiyor. Bunun olup olmadığını Aygıt Yöneticisinden öğrenebilirsin. Girip baktığında monitör markasının yanında Freesync yazmalı. Sorunun böyle çözülecektir.

Burada anlattım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı