AOC G2260VWQ6 HDMI ile 60 Hz üstüne çıkmıyor

kuyt5252

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşlar monitörüm AOC G2260VWQ6 75Hz 1ms ama ben HDMI ile bağlanıyorum 59 veya 60 Hz olarak kullanabiliyorum. Ekran kartım AMD Radeon RX 570 Sapphire Pulse 4 GB, AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz ve 8 GB RAM var. Ekran kartının driveri de en son opsiyonel sürüm.
Monitörün driverini de bilgisayarda CD girişi olmadığı için internetten AOC'un sitesinden indirdim.

AMD'nin driverinde 2260WG5 olarak gözüküyor monitörümün modeli. Neden böyledir? Bir de monitörü 75 Hz FreeSync açık olarak kullanmam için DisplayPort ile mi monitöre bağlanmam lazım? Bir de dediğim gibi HDMI ile bağlanıyorum AMD'nin driverinde FreeSync desteklenmez diyor 1920x1080 çözünürlükte de 59 Hz veya 60 Hz kullanabiliyorum en fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
DP ile bağlamanız gerek
Teşekkürler sorunum çözüldü DP ile bağladım 75hz freesync oldu biraz komik olabilir ama ben minecraft oynuyorumda tam ekran f11 alınca bazenleri halen yırtılmalar oluyor freesync açık olduğu halde siz minecraft oynuyosanız neden olduğunu biliyımusunz

Teşekkürler sorunum çözüldü DP ile bağladım 75hz freesync oldu biraz komik olabilir ama ben minecraft oynuyorumda tam ekran f11 alınca bazenleri halen yırtılmalar oluyor freesync açık olduğu halde siz minecraft oynuyosanız neden olduğunu biliyımusunz
merebalar hala oynuyorsanız ve cevabını arıyorsanız diye söylüyorum Vsync adlı ayarı açmanız gerekir bu belirli bir fbs de sabitler ancak yırtılmaları önler youtubede nasıl açılır yazarak bulabilirsiniz

merebalar hala oynuyorsanız ve cevabını arıyorsanız diye söylüyorum Vsync adlı ayarı açmanız gerekir bu belirli bir fbs de sabitler ancak yırtılmaları önler youtubede nasıl açılır yazarak bulabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı