AOC G2260VWQ6 Ölü Piksel Sorunu

Yer
Manisa
Geçen sene aldığım AOC marka G2260VWQ6 model monitörde 20-30 adet ölü piksel bulunmakta. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
İade almak istersem kullanım kılavuzu, garanti belgesi vs. belgeleri kaybettim. Kabloları duruyor. Sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden aldıysan ilk aldığın 15 gün içinde olsa iade hakkın olabilirdi ama 1 yıl geçmiş kutuyu garanti belgesini flan kaybetmişin hiçbir hak iddia edemezsin gibi geliyor bana. Sen genede Hepsiburada müşteri hizmetlerini ara. Belki mail yolu ile gönderilen fatura flan yeterli oluyordur sıfır ürün göndermez olmasada garantiye yollarsın ve belki garanti insafa gelip ayıplı mal diyerek yeni ürün yollayabilir.

Ürünün faturası, kutusu, koruyucular ve kabloları eksiksiz olarak var. Sadece kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yok. Ürünü iade etmek istiyorum seçeneği ile mi ürünün onarılmasını istiyorum seçeneği ile mi göndermem gerekiyor? Ücretini geri almak için hangi seçenek ile göndermem gerekiyor?

Ürünün faturası, kutusu, koruyucular ve kabloları eksiksiz olarak var. Sadece kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yok. Ürünü iade etmek istiyorum seçeneği ile mi ürünün onarılmasını istiyorum seçeneği ile mi göndermem gerekiyor? Ücretini geri almak için hangi seçenek ile göndermem gerekiyor?
Bu ürünün ücretini büyük ihtimal alamayacaksın bence ücret iadesi almayı kafandan çıkar. En mantıklısı ürünün servise gidip iyi niyet ile tamir edilmesi veya yenisi ile değiştirilmesi senin için en iyisi olacaktır. Hepsiburadayı arayıp sorununu anlatıp ilgili birimin seni yönlendirmesiyle işlemleri gerçekleştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı