AOC G2260VWQ6 vs Viewsonic VX2257

GAMERtt

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında çok kararsız kaldım, sizce hangisi almalıyım? Fiyat olarak neredeyse aynı, birde 75Hz almak için hangi portlara bağlamalıyım, HDMI'a mı DisplayPort'a mı?

Son düzenleme:
VX2257 öneririm kullanıyorum hemen hemen aynı sayılırlar. VX2257'de hoparlörde mevcut ayrıca HDMI kablo ile 75 Hertz olarak kullanabiliyorum.

İkisi arasında çok kararsız kaldım, sizce hangisi almalıyım? Fiyat olarak neredeyse aynı, birde 75Hz almak için hangi portlara bağlamalıyım, HDMI'a mı DisplayPort'a mı?
Viewsonicte malum tasarım hatası var masan sağlam değilse sıkıntı oluşur sürekli sallanır ama görüntü olarak kusursuz. FreeSync özelliğini kullamabilmen için displayport gerekir. Aoc hakkınnda bilgim yok

17760232_1485541931469850_1822260953624393273_n.jpg
HDMI 1080p maximum 60Hz desteklemektedir.
Ben nasıl kullanıyorum peki 75 Hertz ?

Son düzenleme:
Ben aoc un aldım bence tasarım olarak wiewsonic ten daha cezbedici tabi bu kişiye göre değişir.Kutu içinden bütün bağlantı portları için kablolar çıkıyor.Freesync kullanmak için dp port bağlaman lazım.Renk doygunluğu canlılığı fazlasıyla yeterli.Ayrıca ekran kartın amd ise çözünürlüğü 4K ya kadar çıkarabilirsin.Ben oyunlarda 4K kullanıyorum mesela.
IMG_0565.JPG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı