AOC G2460PF 144 Hz Yapamama Sorunu

• Konuyu başlatan yhenn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 12.274
Hocam tekrardan merhabalar. Sonunda herşey rayına oturdu, birşey hariç. Radeon ayarlarından Freesync aktif duruma getirince, sanki fps bir anda 20'ye düşmüş gibi ekran kasmaya başlıyor. Kapalı durumdayken gayet akıcı ama Freesync özelliğini kullanamıyorum. Sizde böyle bir sıkıntı var mı?

Kanka aynı sorun bendede var msi rx 480 8gb ekran kartım aoc g2460pf monitörüm var. freesynci açınca ekranda titreşim felan oluyor videolarda yanıp sönme ama kapatınca freesync birşey olmuyor kanka. sendede böyle değilmi?

Kanka aynı sorun bendede var msi rx 480 8gb ekran kartım aoc g2460pf monitörüm var. freesynci açınca ekranda titreşim felan oluyor videolarda yanıp sönme ama kapatınca freesync birşey olmuyor kanka. sendede böyle değilmi?

Aoc c24g1 modeli yeni satın aldım. Ekran kartımız aynı bende de oyunlarda giriş yaparken vs ekran ışığında kısılda artma oluyor. Freesync açıkken olmuyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Sorunu çözemeyenler için displayport alıyorsunuz takıyorsunuz bağlantılar sağlanıyor gelişmiş görüntü ayarlarında 2 adet monitör varsa 1 2 diye tıklayın ikisini de deneyin 144hz seçeneği hangisinde varsa o kalsın diğerine tıklayın alt kısımda ekran 1 ya da 2 için görüntü bağdaştırıcı özellikleri yazan yere tıklayın ve içine girin Monitör>sürücü>cihazı devre dışı bırak diyin ve yeniden başlatın geçmiş olsun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı