AOC G2460PF İçinden DP Kablosu Çıkıyor mu?

theniqht

Kilopat
Beyler AOC G2460PF monitörünü aldım ve HDMİ kablosunu taktım. Sonra baktım 120 Hz alıyor. Şimdi araştırdıktan sonra, Display Port kablosu ile 144 Hz alınabiliyormuş. Bu kutunun içinden DP kablosu çıkıyor muydu? Çıktıysa da, hangisi oldugunu bilemiyorum. Nasıl anlarım?

G2460PF kitapçığında bölgeye göre kutu içeriğinin değiştiği söyleniyor. Videolardan da baktığımda kimisinden DP kimisinden HDMI kablo çıkmış bu da bilgiyi doğruluyor. DP kablosunun görseli bu şekilde kutu içinden çıkan kabloyu kontrol edin bu görseldeki gibiyse DP kablosu çıkmıştır.
dp.png

Ek: Vatan Bilgisayar'da monitörün açıklamasında içerisinden DP kablosunun çıktığı belirtilmiş.
Kaynak: AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Beyler AOC G2460PF monitörünü aldım ve HDMİ kablosunu taktım. Sonra baktım 120 Hz alıyor. Şimdi araştırdıktan sonra, Display Port kablosu ile 144 Hz alınabiliyormuş. Bu kutunun içinden DP kablosu çıkıyor muydu? Çıktıysa da, hangisi oldugunu bilemiyorum. Nasıl anlarım?

Dostum parayı verip o monitörü almışsın DP kablosunu mu takiyorsun kafana [emoji23] al bi tane internetten DP kablosu keyfine bak eğer sendeki HDMI kablosu ise :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı