AOC G2460PG vs BenQ XL2540 vs ASUS PG248Q

Sence hangi kart alınmalı

• Oy verenlerin toplamı
    9

Nuttertoolss

Hectopat
Daha fazla  
Belirttiğim 3 secenek arasında kaldım. Ekran kartım GTX980(ilerde SLI yapmayı düşünüyorum)

Aoc G2460PG - 144 Hz G-SYNC özelliği güzel.

Asus Rog Swift PG248Q - 180 Hz G-SYNC (hakkında cok kötü yorum okudum kararsız kaldım renk kalitesi vb.)

BENQ Zowie XL2540 - 240Hz olması geleceğe yatırım gibi geldi bana ve Siyah eQualize teknolojisi falan güzel gibi.

Bu kartlardan gerek görüntü kalitesi gerek özellikleri olsun hangisini secmem daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz monitörler 1080p. GTX 980 SLI 2K için bir kombinasyon olacaktır. Bu bütçelerde 1080p artık düşünülmemeli.
Alternatif olarak önerim AOC AGON AG241QG. Amazon'dan 1950-2000 TL düzeyine alabilirsiniz.

Amazon'dan daha önce hic alışveriş yapmadım gümrük falan olayları nasıl yada garanti olayları bilmiyorum o yüzden güvenemedim.
SLI için işlemci, anakart ve PSU'nuz yeterli mi?
Yeterli olmasa bile zamanı gelince onları da yenilerim şimdilik GTX980 her türlü işimi görüyor, ne zaman işimi görmemeye başlarsa o zaman SLI yapmayı düşünüyorum en azından 1-2 yıl daha götürür diye düşünüyorum.

Tercihimi 2000 TL'ye G2460PG olarak yaptım, mantıklı olarak gelen BENQ 240Hz cok fazla 144 Hz'den farkı yok fark edilecek kadar. Grafik konusunda bi fikrim yok ve o pinglere sadece LOL'de cıkabilirim ona da gerek yok. 144Hz ve G-SYNC sectim her oyunda sorunsuz oynamak için. İlerde GTX980 kartımı SLI olarak yaptığımda ise pişman olmam umarım. Değerlendirme yaparsanız sevinirim takıntılı biriyimdir iade edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı