AOC G2460V 75 Hz'de Çalıştırma

RavenoLL

Kilopat
Bu mönitörü dizüstü bilgisiyarımda HDMI'dan bağlı olarak kullanıyorum. 75 Hz almak için anladığım kadarıyla display porttan bağlamam lazım. Benim dizüstü bilgisiyarımda mini display port var şöyle bir kablo sizce işimi görür mü? Mini display port - display port kablosu. Ayrıca monitörü overclook da yapabilirim. HDMI'dan 75 Hertz'e kadar yapabildim ancak monitöre zararı olabiliyormuş ondan dolayı eski haline aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
75Hz almak için DisplayPort şart değil. Monitör zaten 75 Hz. Overclock gerekmeden 75 Hz'de çalıştırabilirsiniz. HDMI veya DP fark etmez.
Benim dizüstü bilgisiyarımda mini display port var şöyle bir kablo sizce işimi görür mü?
Evet.

Ekran Görüntüsü (4).png
Resimde de görüldüğü gibi 75 hertz seçeneği 1080p 'de gözükmüyor.
Ekran Görüntüsü (6).png
1280x1024 çözünürlüğünde gözüküyor.
Bunun nedeni ne olabilir ?
Mini display porttan 75 hertz almayı başarabildim. Görüntü biraz daha koyulaştı diz üstü bilgisiyarımdaki ips ekrana benzedi. İnternette gördüğüm kadarıyla bu kablo ile 144 hertz alabilen olmuş ne kadar doğru bilemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı