Çözüldü AOC G2460V Monitöre Fresync Açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onur Semi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AOC'nin G2460V monitörüne sahibim. Ürünü alırken sitede Freesync yazıyordu ve aynı zamanda Technopat ekibi bu monitörü incelemişti. Monitör G-sync uyumlu olarak belirtilmemiş ancak yarı uyumlu G-sync V-sync'den iyidir diye düşünerek yapmaya çalıştım. Bilgisayarımda RTX 2060 ekran kartı var ve ekran bağlantısını displayport ile yaptım. "Freesync monitörde nasıl G-sync aktifleştirilir" videonuzu izleyerek yapmaya çalıştığımda monitörün OSD ayarlarında "Freesync on/off" seçeneğini bulamadım. Şu anlık tek sıkıntım bu. "Acaba otomatik etkin mi geliyor" diye düşünsem de içim rahat etmedi bir sorayım dedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Otomatik aktif olduğunu sanmıyorum, menüye iyi bakın mutlaka ayarı vardır. Kitapçığa bakın olmazsa.
NVIDIA denetim masasından G-Sync'nin aktif olup olmadığını görebilirsiniz. G-Sync testi ile performansını test edebilirsiniz.

Menüde ayar kesinlikle yok ancak kitapçığa bakacağım teşekkür ederim.

Arkadaşlar sorunu sanırım çözdüm. NVIDIA ayarlarından G-Sync uyumlu özelliğini bu monitör için aç dedim ve G-Sync pendulum demosuna girdim. Tekrardan monitörün ayarlarına girdiğimde 75Hz (FreeSync) yazıyordu.
Otomatik aktif olduğunu sanmıyorum, menüye iyi bakın mutlaka ayarı vardır. Kitapçığa bakın olmazsa.
NVIDIA denetim masasından G-Sync'nin aktif olup olmadığını görebilirsiniz. G-Sync testi ile performansını test edebilirsiniz.

Menüde ayar kesinlikle yok ancak kitapçığa bakacağım teşekkür ederim.

Arkadaşlar sorunu sanırım çözdüm. NVIDIA ayarlarından G-Sync uyumlu özelliğini bu monitör için aç dedim ve G-Sync pendulum demosuna girdim. Tekrardan monitörün ayarlarına girdiğimde 75Hz (FreeSync) yazıyordu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı