AOC G2460VQ6 Nvidia ekran kartı ile 75 Hz alınabilir mi?

176476

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar benzer konular var ama bunun cevabını net olarak alamadım. GTX 1060 ekran kartım var ve bu monitörü almayı düşünüyorum. (Ya da Viewsonic VX2457.)

Birkaç kişinin dediğine göre Freesync olmadan veya AMD ekran kartı olmadan bu monitörlerde 75 Hz almak mümkün değilmiş hatta hiçbir Nvidia kart ile 1080P'de 75Hz alamazmışım. (Koskoca Nvidia 75Hz destekleyecek kart yapmamış :) ) Bana çok saçma geldi çünkü bir monitör 75 Hz değerinde çalışabiliyorsa antene taksam bile bu değerde çalışabilir diye düşünüyorum.

Bu konuda biri aydınlatabilirse sevinirim çünkü bu monitörü alacak olmamın yegane sebebi 75 Hz olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsin tabi ki de şimdi o monitör de Freesync özelliğini kullanamayacaksın o zaman ne gerek var böyle bir monitör almaya ileride ekran kartını değiştirmeyeceksen AMD ile? Benim tavsiyem Gsync özellikli bir monitör alman olurdu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı