AOC G2460VQ6 vs Viewsonic VX2457-MHD

FatihDmrkn

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar RX 470'e bu iki monitörden hangisini almamı önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı ? Teşekkürler.

Viewsonic VX2457-MHD, zira AMD kartlar için üretilen Freesync barındırmakta. Yararınıza olur.
FreeSync AOC'nin o modelindede mevcut. İkiside 75Hz ikiside 24inç FullHD ikisininde Technopat'ta incelemesi mevcut :) Gerçekten zor karar.
Bende aynı ikilemde kalıp AOC'yi seçtim, memnunum :)

FreeSync AOC'nin o modelindede mevcut. İkiside 75Hz ikiside 24inç FullHD ikisininde Technopat'ta incelemesi mevcut :) Gerçekten zor karar.
Bende aynı ikilemde kalıp AOC'yi seçtim, memnunum :)
Hadi ya... :D Ben direkt Viewsonic' i bildiğim için o dedim. Meğer AOC da öyleymiş.

O zaman Allah kolaylık versin.

Tasarımı hoşuna gideni al... :D

AOC'nin modelinin beta sürücüsü, FreeSync aralığını 35-75 Hz civarına çekmiş bulunmakta. ViewSonic modelinde böyle bir durum var mı bilemiyorum.

AOC'nin modelinin beta sürücüsü, FreeSync aralığını 35-75 Hz civarına çekmiş bulunmakta. ViewSonic modelinde böyle bir durum var mı bilemiyorum.
Nasıl yahu? Monitöre güncelleme mi geldi? Öyleyse bende yapayım bak :D 47-75'de çalışıyor diye biliyorum şuanda

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı