AOC G2590FX alınır mı?

Yakın zamanda laptop aldım monitörü 144 Hz bu yüzden eski PC deki monitör yavaş hissettiriyor.
Eğer oyun için alacaksan TN panel 144Hz 1ms FreeSync olması iyi bir şey. G-menu ayarlarından FPS moduna alırsan ghosting de ortadan kalkıyor. Ölü piksel testleri de burada yaptığım. Ölü piksel tespit edemedim ben gözümle. AOC G2590FX ölü piksel ve ghosting testleri Video/film izlerken IPS kadar net olmuyordur muhtemelen. 1080p de hafif bulanık tarzı gözüküyor ama beni aşırı rahatsız etmedi. G-menu ayarlarından belki film/video için özel olarak ayarlanıyor olabilir ama henüz onunla uğraşmadım. Monitör boyutu epey büyük yani televizyon almayı düşünüyordum gerek kalmadı :D Tasarımı da hoşuma gitti, 3 taraftan ince panel güzel bir görüntü sağlıyor. Eksiklerinden biri Türkçe olarak pek rehber videosu bulamadım.
 
Eğer oyun için alacaksan TN panel 144Hz 1ms FreeSync olması iyi bir şey. G-menu ayarlarından FPS moduna alırsan ghosting de ortadan kalkıyor. Ölü piksel testleri de burada yaptığım. Ölü piksel tespit edemedim ben gözümle. AOC G2590FX ölü piksel ve ghosting testleri Video/film izlerken IPS kadar net olmuyordur muhtemelen. 1080p de hafif bulanık tarzı gözüküyor ama beni aşırı rahatsız etmedi. G-menu ayarlarından belki film/video için özel olarak ayarlanıyor olabilir ama henüz onunla uğraşmadım. Monitör boyutu epey büyük yani televizyon almayı düşünüyordum gerek kalmadı :D tasarımı da hoşuma gitti, 3 taraftan ince panel güzel bir görüntü sağlıyor. Eksiklerinden biri Türkçe olarak pek rehber videosu bulamadım.

Bir yerde renkler kötü - cansız diyen gördüm öyle bir durum fark ettiniz mi? Ya da bu fiyata daha iyi monitör biliyor musunuz?
 
Bir yerde renkler kötü - cansız diyen gördüm öyle bir durum fark ettiniz mi? Ya da bu fiyata daha iyi monitör biliyor musunuz?
IPS'ten geçerseniz öyle gelebilir, ben eski TN monitörden geçtim, gayet güzel geliyor renkler. İnternette testleri vardı IPS vs TN diye bana TN daha bile güzel geliyo renkleri :D
 

Geri
Yukarı