AOC G2590PX vs. G2590PX G-Sync?

çömez

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz gibi FreeSync'li bazı monitörlerde G-Sync kullanılabiliyor artık. Nvidia'nın G-Sync Compatible olarak duyurduğu listede AOC G2590fx modeli var ama ülkemizde bulunan bir model değil. G2590px modeli bulunabiliyor. Peki bu modelde tam uyumlu olarak G-sync çalışıyor mu yoksa bambaşka farklı monitörler mi? Kullanan ve deneyen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda attığım konular sizin gibi endişe edenler tarafından açılmış. Yorumlara bakıldığında PX kullanıcıları G-Sync aktif etmişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konulara baktım teşekkür ederim. Enteresan bir şekilde sorunsuz kullananlar ve sorun yaşayanlar var. Temelde aynı paneller kullanılıyor. Hatta px modelinde daha fazla giris ve ayarlanabilir ayak var. Fx in sorunsuz çalışıp px in sorun vermesi veya ayarlamalarıyla uğraşmak zorunda kalmak tuhaf.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı