Herkese iyi forumlar.
Bu monitörü almak istiyorum fakat AOC monitör vs daha önce hiç kullanmadım. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
İkinci bir konu ise monitör öneriniz varsa AOC yerine onu da belirtirseniz sevinirim.
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Boyut çok önemli değilse bunu al. Eğer önemliyse aoc tercih edebilirsin.
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Boyut çok önemli değilse bunu al. Eğer önemliyse aoc tercih edebilirsin.
@Agent Phil Coulson@Pctoplama35 Öneriniz için teşekkürler. E spor oyunlarını haftada 2 kere felan oynadığım için 144hz monitör tercihini düşünmüyorum ITOPYA üzerindeki aoc dediiniz gibi daha çok hoşuma gitti ona yöneleceğim muhtemelen. Fakat bir sorum daha olacak ACER marka monitörler nasıl bilginiz var mı ?
@Agent Phil Coulson@Pctoplama35 Öneriniz için teşekkürler. E spor oyunlarını haftada 2 kere falan oynadığım için 144Hz monitör tercihini düşünmüyorum İtopya üzerindeki AOC dediiniz gibi daha çok hoşuma gitti ona yöneleceğim muhtemelen. Fakat bir sorum daha olacak Acer marka monitörler nasıl bilginiz var mı?