AOC G2590VXQ alınır mı?

emree3801

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Özelliklerine göre fiyatı pahalı. TN panel olması en büyük eksisi.
Bütçe arttırabilirseniz şu monitörü öneririm:
144 Hz olması ve IPS panele sahip olmasından dolayı arada bulunan farka değecektir.
Bütçenizi arttıramazsanız şu modeli öneririm:

Boyut çok önemli değilse bunu al. Eğer önemliyse aoc tercih edebilirsin.
Boyut çok önemli değilse bunu al. Eğer önemliyse aoc tercih edebilirsin.
Bu arada @Agent Phil Coulson' nin attığı aoc monitör :).

@Agent Phil Coulson @Pctoplama35 Öneriniz için teşekkürler. E spor oyunlarını haftada 2 kere felan oynadığım için 144hz monitör tercihini düşünmüyorum ITOPYA üzerindeki aoc dediiniz gibi daha çok hoşuma gitti ona yöneleceğim muhtemelen. Fakat bir sorum daha olacak ACER marka monitörler nasıl bilginiz var mı ?

@Agent Phil Coulson @Pctoplama35 Öneriniz için teşekkürler. E spor oyunlarını haftada 2 kere falan oynadığım için 144Hz monitör tercihini düşünmüyorum İtopya üzerindeki AOC dediiniz gibi daha çok hoşuma gitti ona yöneleceğim muhtemelen. Fakat bir sorum daha olacak Acer marka monitörler nasıl bilginiz var mı?

Acer markası hakkın da bilgim yok. Ama 400 TL fazla vererek MSI olan modeli almanızı öneririm ben. Arada bulunan farka değecektir. Karar yine sizin.

TN panel ama IPS panel kadar iyi görüntü kalitesi var. AOC monitörü alabilirsin.
1606311665534.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı