AOC G2778VQ 75 FPS'in Altına Düşünce Oyun Kasıyor

  • Konuyu başlatan Kairay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.204

Kairay

Megapat
Katılım
20 Nisan 2017
Mesajlar
287
Çözümler
1
Dün AOC G2778VQ Freesync destekli monitör aldım. Ekran kartım RX570. Fakat GTA 5'te 75 FPS altına düşünce kasma yapıyor. Freesync açık durumda. DP ile bağladım. Bazen de 75 FPS sabitleniyor. Çözümünü bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 7500 işlemci.
MSİ RX570 4 GB Ekran Kartı.
16 Gb 2400 MHZ Bellek.
Zalman Z3 plus 600 watt güç kaynağı.
1 TB HDD.
MSİ B250M GAMİNG PRO Anakart.
Oyun içi değerleri şu an atamıyorum fakat eski monitörümle bi fark yok aynı değerler. Sadece dediğim gibi 75 fps altına düşünce kasma oluyor. Freesync kapatıpta denedim ama gene aynı.

Bu arada 60 HZ çalıştırdığımda bi sıkıntı olmuyor sadece 75 HZ de kasma yapıyor. Görüntü ayarlarındanda 75 HZ ye aldım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı