AOC G2778VQ Nasıldır?

Hepsiburada sorun mu çıkardı? Ben de Hrpsiburada'dan hasarlı ürün aldım, 2 günde iade oldu. Bozdu o da. Ben en iyi servisi İncehesap ve Webdenal'dan aldım.

Hepsiburada ile yaşadığım sorunları burada anlatmıştım: AOC G2460VQ6 Ölü Piksel Çıkması

Öneriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Sistemimi Webdenal üzerinden toplamıştım o yüzden orayı tercih edeceğim sanırım. Önerdiğiniz monitörün 27 inç versiyonunu almayı düşünüyorum, ilk mesajda belirttiğim gibi 70-80 cm uzaktan görüntüde herhangi bir pikselleşme falan olmaz değil mi?

Webdenal diyorum. Valla adamlar hile hurda falan uğraşmıyorlar...

Olur.

Dalar gidersin oyuna/filme, çok fark etmez aslında. Olmaz değil olur ama ne kadar olur, bu önemli.

Dediğiniz gibi dalar gidersem sorun olmaz ama kıllanıp dibinden bakarsam gözüme batar gibi geliyor. Gözümde ufak dereceli astigmat var nasılsa Gidip bir de DP to VGA dönüştürücü almam gerekecek, elde ikinci monitör olunca tutamıyor insan kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…