AOC G27g2u bk 165Hz monitör G-Sync flicker oluyor

Red3481

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, daha 3 gün önce aldığım bu monitör'de G-Sync'i açınca koyu yerlerde beyaz bir flicker olduğunu fark ettim. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Monitör'ün kendisinden ise değişim için geri yollamam gerek. 14 gün geçtikten sonra çok uğraşılıyor. Ayrıca yakın zamanda bu modeli alıp aynı sorunu yaşayan var mıdır? Varsa kendini belli edebilir mi?

Merhabalar, daha 3 gün önce aldığım bu monitör'de G-SYNC'i açınca koyu yerlerde beyaz bir flicker olduğunu fark ettim. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Monitör'ün kendisinden ise değişim için geri yollamam gerek. 14 gün geçtikten sonra çok uğraşılıyor. Ayrıca yakın zamanda bu modeli alıp aynı sorunu yaşayan var mıdır? Varsa kendini belli edebilir mi?

VA panelin kronik sorunu bu. Çogu VA panelde var bu sorun. ASUS VG24VG VG27VQ'da var. Senin modelde de var. Tek çare FreeSync-G-SYNC kapatmak veya iade.

VA panelin kronik sorunu bu. Çogu VA panelde var bu sorun. ASUS VG24vg VG27Vq'da var. Senin modelde de var. Tek çare FreeSync-G-Sync kapatmak veya iade.

Göndersem de bir fark olmaz, daha doğrusu benim monitörde bir sorun yok diyorsun kısacası. Eğer öyleyse göndermek ile uğraşmak istemiyorum çünkü Düzce'deyim bunun kargosu ile uğraşmaya çalışırsam 2 hafta boyunca zaten elimde olmayacak.

Göndersem de bir fark olmaz, daha doğrusu benim monitörde bir sorun yok diyorsun kısacası. Eğer öyleyse göndermek ile uğraşmak istemiyorum çünkü Düzce'deyim bunun kargosu ile uğraşmaya çalışırsam 2 hafta boyunca zaten elimde olmayacak.

Çogu VA panelde var yazdım aslında bütün VA panelde yok. Yani senin monitöre özel bir sorun ama degişim yapsanda aynı monitör oldugu için aynı sorunu yaşarsın. Dell S2721HGF monitöründe bu sorun yok. O da VA panel mesela.

Çogu VA panelde var yazdım aslında bütün VA panelde yok. Yani senin monitöre özel bir sorun ama degişim yapsanda aynı monitör oldugu için aynı sorunu yaşarsın. Dell S2721HGF monitöründe bu sorun yok. O da VA panel mesela.

Bazı sitelerde araştırdığıma göre bu bir bug diyorlar, ama sen öyle deyince bilemedim ya. O zaman şöyle yapalım, zaten iade edemeyeceğim o zaman en azından gönderiyim, baktın olur olmadı dediğin gibi kronik bir sorun ise zaten her model için geçerli bir şey. O zaman G-Sync'siz kullanırım. Zaten 165 Hz monitör'de ne kadar kırılma yaşayabilirim ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı