yamanpanpa
Megapat
Daha fazla
Teşekkürler hocam.3 Senedir 24G2 nin eski modelini kullanıyorum çok memnunum. Sadece monitörün ayağından nefret ediyorum oda benim kullanım şeklimden dolayı. Verdiğin ikili içinden bence AOC.
Teşekkür ederim hocam bakacağım önerdiğiniz modele.Ben de yeni monitör aldım bu fiyat bandında omen daha çok tavsiye ediliyordu. Başka seçeneklere açıksan ben bunu aldım ve memnunum aradaki fiyat farkıyla da monitör tutucu aldım tavsiye ederim.
Hocam etiketliyorum ama kusura bakmayın lütfen. Sizinde fikrinizi alabilir miyim?
Anladım hocam çok teşekkür ederim.Kusura bakmam lafı bile olmaz.
-İki güzel ürün arasında kalmışsın. Normal bir durum.
MSI G2412'de güzel monitör. Arkadaş kullanıp memnun olması normal. Önerdiğimiz monitörler arasında çoğu kişi hep kararsız kalıyor seçim esnasında. AOC alsan da yetecek, HP alsan da yetecek MSI alsan da yetecek aslında. Fakat teknik olarak hangisi daha iyi diye soruyorsan tabii ki HP Omen25i. Gözüm kapalı öneriyorum kendisini. Bir tık zamlandı. Bütçe varsa ve pivot gibi bir merakın yoksa ya da ihtiyacın Omen 25i üzmez.
Pivot şartsa AOC düşün. Dediğim gibi iki modelde pişman etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.