AOC garanti IPS yerine VA monitör öneriyor

Thonrik

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bundan bir süre önce ölü piksellerden dolayı monitörümü garantiye verdim. Bana şimdi geri döndüler ve değişim yapacaklarını fakat aynı model monitörün ellerinde olmadıklarını söylediler. Önerdekileri monitör daha pahalı olsa da VA panel benim monitörüm IPS idi. Şimdi ne yapmalıyım? Ben fazladan Hz istemiyorum panel kalitesi istiyorum. Eğer o monitörü alırsam 2. elde satılması kolay olur mu?

Arızalı kendi monitörüm (aldığımda 4000TL idi.)
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Değişim için önerilen ürün (15000 lira olarak gözüküyor fakat biraz şişirilmiş bir fiyat gibi.)
https://www.hepsiburada.com/aoc-c27...eesync-full-hd-curved-monitor-pm-HB00000UUIC6

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir süre önce ölü piksellerden dolayı monitörümü garantiye verdim. Bana şimdi geri döndüler ve değişim yapacaklarını fakat aynı model monitörün ellerinde olmadıklarını söylediler. Önerdekileri monitör daha pahalı olsa da VA panel benim monitörüm IPS idi. Şimdi ne yapmalıyım? Ben fazladan Hz istemiyorum panel kalitesi istiyorum. Eğer o monitörü alırsam 2. elde satılması kolay olur mu?

Arızalı kendi monitörüm (aldığımda 4000TL idi.)
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Değişim için önerilen ürün (15000 lira olarak gözüküyor fakat biraz şişirilmiş bir fiyat gibi.)
https://www.hepsiburada.com/aoc-c27...eesync-full-hd-curved-monitor-pm-HB00000UUIC6
Ne yaptınız hocam, bende de 24g2spu modeli vardı garantiye gönderdim 24G2ZE/BK modelini önerdiler kabul edip etmemek arasındayım eğer para iadesi istediyseniz ne kadar teklif ediyorlar?

Ne yaptınız hocam, bende de 24G2SPU modeli vardı garantiye gönderdim 24G2ZE/BK modelini önerdiler kabul edip etmemek arasındayım eğer para iadesi istediyseniz ne kadar teklif ediyorlar?

Maalesef istemeyerek kabul ettim hocam belki siz daha iyi inat ederseniz istediğinizi alabilirsiniz fakat ben uzatmaya çok üşendim ve çok da bir yol yok gibiydi.

Maalesef istemeyerek kabul ettim hocam belki siz daha iyi inat ederseniz istediğinizi alabilirsiniz fakat ben uzatmaya çok üşendim ve çok da bir yol yok gibiydi.
benim de monitörü almamın üstünden 2 yıl geçti hocam 3.900tl'ye almıştım para iadeside aldığım para veriliyorsa zaten hiç bir mantığı olmaz, heralde ben de kabul edeceğim gibi duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı