Bütçe
500
Hocam blackshark v2 fiyat olarak biraz fazla ama forumda çok öneriliyor iyi diyorlar. Ch321 düşünüyordum bu AOC kulaklığı gördüm. Türkiye'de incelemesini yapan birisi yok. Yabancı bir inceleme videosu izledim. Bana göre bu fiyatlarda alınabilecek en iyi kulaklık gibi geldi. RGB ışıkları kumanda üzerinden ayarlanabiliyor. Mikrofonu açılıp kapanabiliyor. Ch321'in kendine ait bir programı yok. AOC gh300 de bu da mevcut. Program üzerinden RGB renklerini mikrofonu vs ayarlayabiliyorsunuz. Size izlediğim yabancı videoyu atacağım. O videodan iyi kötü bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofonu güzel olsa alınabilecek bir kulaklık ama sırf mikrofondan dolayı çok şey kaybediyor benim gözümde.

Razer Kraken console edition aldım indirimden 290tl ye aldım, önerileriniz ve cevaplarını için teşekkürler.

Kulaklık konusunda bir süredir çok fazla sıkıntı yaşıyorum. Bugün CH321 alacaktım. Sabah fiyatına baktığımda sinir krizi geçirecektim.
Dostum bu kulaklık hakkında bir bilgim yok ama fiyatına göre güzel bir ürüne benziyor. Buna bakabilirsin.

Kulaklık konusunda bir süredir çok fazla sıkıntı yaşıyorum. Bugün CH321 alacaktım. Sabah fiyatına baktığımda sinir krizi geçirecektim.
Hiç üzülmeyin, RUSH ER40, Stinger Core, H2002D gibi kulaklıklar alabilirsiniz. Ben de RUSH ER40'ın elime ulaşmasını bekliyorum. Eskiden Sharkoon'un SGH-30'unu kullanıp çok memnun olmuştum ve bozulması sonucu değişim istemiştim ve şu an ER40 gönderiyorlar. İzlediğim inceleme videolarında da oldukça kaliteli gözüktü ve bu yüzden ER40 ile değişim istedim. Sharkoon kulaklıkların özellikle mikrofonlarını çok beğeniyorum, çok kaliteli mikrofonlar üretiyorlar kulaklıklar için.

Bu da şu anda indirimde, 650 liradan düştü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zaten anakartın ses kartı bozuk olduğu için sıkıntı yaşadım çok. Rampage çöpü bozulduktan sonra Mpow Air SE aldım. Ses kartından dolayı kullanamadım. Ne denediysem olmadı. İade ettim. Para gelmesini bekliyordum karta. Bugün CH321 alayım dedim. Stok bitmiş. Rush ER40'ı indirim köşesinde falan da gördüm de ilk görüşte sanki 200 TL kalitesiz bir kulaklık hissi veriyor. Her yeri plastik. Kolay kırılacak gibi. Özellikle kafa bandıyla pedlerin bağlantı kısmı. Mpow da hemen hemen aynı fiyattaydı ama çok daha kaliteli his verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…