ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Ses kasmak için alacağım, bunun dışında basları tizleri iyi mi ?
Son düzenleme:
Hocam blackshark v2 fiyat olarak biraz fazla ama forumda çok öneriliyor iyi diyorlar. Ch321 düşünüyordum bu AOC kulaklığı gördüm. Türkiye'de incelemesini yapan birisi yok. Yabancı bir inceleme videosu izledim. Bana göre bu fiyatlarda alınabilecek en iyi kulaklık gibi geldi. RGB ışıkları kumanda üzerinden ayarlanabiliyor. Mikrofonu açılıp kapanabiliyor. Ch321'in kendine ait bir programı yok. AOC gh300 de bu da mevcut. Program üzerinden RGB renklerini mikrofonu vs ayarlayabiliyorsunuz. Size izlediğim yabancı videoyu atacağım. O videodan iyi kötü bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Mikrofonu güzel olsa alınabilecek bir kulaklık ama sırf mikrofondan dolayı çok şey kaybediyor benim gözümde.
İlerde tekrar normal fiyatına indirir, İtopya hep böyle yapıyor.İtopya fiyatı uçurdu. Mic güzel olasa da alınamaz artık.
İleride tekrar normal fiyatına indirir, İtopya hep böyle yapıyor.
Kulaklık konusunda bir süredir çok fazla sıkıntı yaşıyorum. Bugün CH321 alacaktım. Sabah fiyatına baktığımda sinir krizi geçirecektim.
Hiç üzülmeyin, RUSH ER40, Stinger Core, H2002D gibi kulaklıklar alabilirsiniz. Ben de RUSH ER40'ın elime ulaşmasını bekliyorum. Eskiden Sharkoon'un SGH-30'unu kullanıp çok memnun olmuştum ve bozulması sonucu değişim istemiştim ve şu an ER40 gönderiyorlar. İzlediğim inceleme videolarında da oldukça kaliteli gözüktü ve bu yüzden ER40 ile değişim istedim. Sharkoon kulaklıkların özellikle mikrofonlarını çok beğeniyorum, çok kaliteli mikrofonlar üretiyorlar kulaklıklar için.Kulaklık konusunda bir süredir çok fazla sıkıntı yaşıyorum. Bugün CH321 alacaktım. Sabah fiyatına baktığımda sinir krizi geçirecektim.
Hiç üzülmeyin, rush ER40, Stinger Core, H2002D gibi kulaklıklar alabilirsiniz. Ben de rush ER40'ın elime ulaşmasını bekliyorum. Eskiden Sharkoon'un SGH-30'unu kullanıp çok memnun olmuştum ve bozulması sonucu değişim istemiştim ve şu an ER40 gönderiyorlar. İzlediğim inceleme videolarında da oldukça kaliteli gözüktü ve bu yüzden ER40 ile değişim istedim.
Bu da şu anda indirimde, 650 liradan düştü.
![]()
SHARKOON RUSH ER40 GAMİNG KULAKLIK RUSH-ER40
www.gameofzone.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.