Bütçe
500
Size öyle gelmiş, kulaklığın kendi ses kartı da var. Sharkoon Rush ER30 kullanan birçok arkadaş var forumda ve ER40 bu modelin bir üstü. Kalite açısından kafanızda soru işareti kalmasın. İsterseniz bekleyin, kulaklık elime ulaştığında görüşlerimi yazayım ancak bu zamanda kulaklığın indirimi bitebilir.

Sharkoon alman markası, bazı mouseları güzel, bu kulaklığın oynar bağlantı kısmı metal diye biliyorum ama tercih sizin.

@293735, @S54337, hocam 500 e kulaklık arıyorum bende AOC GH300 alınır mı halen, Mpow air se, GameNote H2029U bu üçü arasındayım şuan en yakın Mpow düşünüyorum.

AOC GH300 aldım, mikrofonu anlatılan gibi değil. Kendim bir deneme yaptım ve gayet iyi geldi. Alacak arkadaşlara duyurulur.

Son düzenleme:
AOC GH300 aldım, mikrofonu anlatılan gibi değil. Kendim bir deneme yaptım ve gayet iyi geldi. Alacak arkadaşlara duyurulur.
Bugün almayı düşünüyorum. Oyunlarda ses kasma konusunda rahat mısın? Mikrofonu için çok boğuk denildiğini duydum.

Bugün almayı düşünüyorum. Oyunlarda ses kasma konusunda rahat mısın? Mikrofonu için çok boğuk denildiğini duydum.
Rekabetçi oyunları şu an oynamıyorum fakat seslerin nerden geldiği anlaşılıyor. Mikrofonu da boğuk gelmedi ses denemesi yaptım gayet iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…