AOC GH300 alınır mı?

Bütçe
500
Hocam zaten anakartın ses kartı bozuk olduğu için sıkıntı yaşadım çok. Rampage çöpü bozulduktan sonra Mpow Air SE aldım. Ses kartından dolayı kullanamadım. Ne denediysem olmadı. İade ettim. Para gelmesini bekliyordum karta. Bugün CH321 alayım dedim. Stok bitmiş. Rush ER40'ı indirim köşesinde falan da gördüm de ilk görüşte sanki 200 TL kalitesiz bir kulaklık hissi veriyor. Her yeri plastik. Kolay kırılacak gibi. Özellikle kafa bandıyla pedlerin bağlantı kısmı. Mpow da hemen hemen aynı fiyattaydı ama çok daha kaliteli his verdi.
Size öyle gelmiş, kulaklığın kendi ses kartı da var. Sharkoon Rush ER30 kullanan birçok arkadaş var forumda ve ER40 bu modelin bir üstü. Kalite açısından kafanızda soru işareti kalmasın. İsterseniz bekleyin, kulaklık elime ulaştığında görüşlerimi yazayım ancak bu zamanda kulaklığın indirimi bitebilir.

Hocam zaten anakartın ses kartı bozuk olduğu için sıkıntı yaşadım çok. Rampage çöpü bozulduktan sonra Mpow Air SE aldım. Ses kartından dolayı kullanamadım. Ne denediysem olmadı. İade ettim. Para gelmesini bekliyordum karta. Bugün CH321 alayım dedim. Stok bitmiş. Rush ER40'ı indirim köşesinde falan da gördüm de ilk görüşte sanki 200 TL kalitesiz bir kulaklık hissi veriyor. Her yeri plastik. Kolay kırılacak gibi. Özellikle kafa bandıyla pedlerin bağlantı kısmı. Mpow da hemen hemen aynı fiyattaydı ama çok daha kaliteli his verdi.
Sharkoon alman markası, bazı mouseları güzel, bu kulaklığın oynar bağlantı kısmı metal diye biliyorum ama tercih sizin.

AOC GH300 aldım, mikrofonu anlatılan gibi değil. Kendim bir deneme yaptım ve gayet iyi geldi. Alacak arkadaşlara duyurulur.

Son düzenleme:
Bugün almayı düşünüyorum. Oyunlarda ses kasma konusunda rahat mısın? Mikrofonu için çok boğuk denildiğini duydum.
Rekabetçi oyunları şu an oynamıyorum fakat seslerin nerden geldiği anlaşılıyor. Mikrofonu da boğuk gelmedi ses denemesi yaptım gayet iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı