Buyrun burdayım
Almanızı kesinlikle önermem hocam, ben aldım pişmanım şuan yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.
Malzeme kalitesi ve rahatlık açısından gayet güzel saat akşam 4den sabah 7ye kadar oynuyorum ara sıra kulaklar temiz hava alsın diye çıkarıyorum tek sorunu mikrofonu bozuk, mikrofonu takınca herhalde kasanın içindeki sesi alıyor çünkü kasaya vurunca mikrofona ses gittiği belli oluyor.
Benim sesim de karşı tarafa gitmiyor garip garip işler kısaca, forumda da kimse yardım etmiyor sanırım bilen de yok. Kulaklığı garantiye göndereceğim fakat yine de USBli bir kulaklık her zaman daha mantıklıdır, bu kulaklığın sürücüsü yok.
Alırken iki kere düşünün teknoloji şans işi belki size "hatasız" gelir ama şöyle diyeyim Rampage kulaklık kullanan arkadaşlarınıza benim gibi makara olabilirsiniz. Adamların mikrofonları çok daha iyi ve kulaklığın zaten normal mikrofonu da pek iyi değil ama dayanıklı kulaklık. Şuan normal şu kablolu telefon kulaklığını kullanıyorum arkadaşlarla CSGO oynarken, siz de böyle duruma düşmeyin.