AOC GH300 alınır mı?

Bütçe
500
Hocam benim için mikrofon ve ses kalitesi önemli.
O yüzden vazgeçtim.
Çünkü 7.1 özelliği kapatılmıyor, kapatılmadığı için sesler boğuk geliyor.

GameNote h2002d'nin stok yenilemesini bekliyorum.
Ben ettim sen etme bu markalar alınmaz üstad dandik markaların illaki bir numarası ortaya çıkıyor kendini ilklerde zorlasan da sonradan rahat edersin sana önerim black shark v2x dir ben daha PC ge yatırım yapman benim işim burda biter v2x ile de arasında baya para var diye saldım önerim Rampage fury x dir kablosuz,rampage crack,g435 ss arctics nova 1 bakinabklirsin

Gamenote kullanıp mikrofondan memnun olmayan bir hocam vardı forumda isterseniz ona sorun ürünü. @axalicmne hocam bakarmısınız bi
1 sorunu herkes yaşayacak diye bir kaide yok hocam benim yaşadığım sorunu da belki siz yaşamazsınız

Ben ettim sen etme bu markalar alınmaz üstad dandik markaların illaki bir numarası ortaya çıkıyor kendini ilklerde zorlasan da sonradan rahat edersin sana önerim black shark v2x dir ben daha PC ge yatırım yapman benim işim burda biter v2x ile de arasında baya para var diye saldım önerim Rampage fury x dir kablosuz,rampage crack,g435 ss arctics nova 1 bakinabklirsin

1 sorunu herkes yaşayacak diye bir kaide yok hocam benim yaşadığım sorunu da belki siz yaşamazsınız
Aslında blackshark v2 x te alabilirim. Bütçeyi 200 tl artırıp. Kararsız kaldım

Ben ettim sen etme bu markalar alınmaz üstat dandik markaların illaki bir numarası ortaya çıkıyor kendini ilklerde zorlasan da sonradan rahat edersin sana önerim Black shark v2Xdir ben daha PC ge yatırım yapman benim işim burada biter v2X ile de arasında bayağı para var diye saldım önerim Rampage Fury Xdir kablosuz, Rampage crack, G435 SS Arctics nova 1 bakinabklirsin.

1 sorunu herkes yaşayacak diye bir kaide yok hocam benim yaşadığım sorunu da belki siz yaşamazsınız.

Hocam bende BlackShark v2X almayı düşünüyordum ama ses kartı yok diye anakartın ses kartını kullanıyor benim anakartta B450 m k 2 deneyimi bozar diye almadım USB olana bütçe yetmedi.

Hocam bende BlackShark v2X almayı düşünüyordum ama ses kartı yok diye anakartın ses kartını kullanıyor benim anakartta B450 m k 2 deneyimi bozar diye almadım USB olana bütçe yetmedi.
USB dir hocam zaten hepsi eğer değilse de dönüştürücü içinden çıkıyor çıkmazsa da 100 TL ye bir ses kartı alin ama bunlara bütçe yetmiyorsa rampage fury gerçekten çok üst düzey (cloud 2 kullanmış biri olaraktan)

Aslında blackshark v2 x te alabilirim. Bütçeyi 200 tl artırıp. Kararsız kaldım
Kararsız falan kalma oh bee diyeceksin cızırtı kitirtisiz 10 numara fresh

pad olayında en kalitesi bile dandik

Gamenote kullanıp mikrofondan memnun olmayan bir hocam vardı forumda isterseniz ona sorun ürünü. @axalicmne hocam bakarmısınız bi
Buyrun burdayım 🙂
Hocam benim için mikrofon ve ses kalitesi önemli.
O yüzden vazgeçtim.
Çünkü 7.1 özelliği kapatılmıyor, kapatılmadığı için sesler boğuk geliyor.

GameNote h2002d'nin stok yenilemesini bekliyorum.
Almanızı kesinlikle önermem hocam, ben aldım pişmanım şuan yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

Malzeme kalitesi ve rahatlık açısından gayet güzel saat akşam 4den sabah 7ye kadar oynuyorum ara sıra kulaklar temiz hava alsın diye çıkarıyorum tek sorunu mikrofonu bozuk, mikrofonu takınca herhalde kasanın içindeki sesi alıyor çünkü kasaya vurunca mikrofona ses gittiği belli oluyor.

Benim sesim de karşı tarafa gitmiyor garip garip işler kısaca, forumda da kimse yardım etmiyor sanırım bilen de yok. Kulaklığı garantiye göndereceğim fakat yine de USBli bir kulaklık her zaman daha mantıklıdır, bu kulaklığın sürücüsü yok.

Alırken iki kere düşünün teknoloji şans işi belki size "hatasız" gelir ama şöyle diyeyim Rampage kulaklık kullanan arkadaşlarınıza benim gibi makara olabilirsiniz. Adamların mikrofonları çok daha iyi ve kulaklığın zaten normal mikrofonu da pek iyi değil ama dayanıklı kulaklık. Şuan normal şu kablolu telefon kulaklığını kullanıyorum arkadaşlarla CSGO oynarken, siz de böyle duruma düşmeyin.

Buyrun burdayım 🙂

Almanızı kesinlikle önermem hocam, ben aldım pişmanım şuan yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

Malzeme kalitesi ve rahatlık açısından gayet güzel saat akşam 4den sabah 7ye kadar oynuyorum ara sıra kulaklar temiz hava alsın diye çıkarıyorum tek sorunu mikrofonu bozuk, mikrofonu takınca herhalde kasanın içindeki sesi alıyor çünkü kasaya vurunca mikrofona ses gittiği belli oluyor.

Benim sesim de karşı tarafa gitmiyor garip garip işler kısaca, forumda da kimse yardım etmiyor sanırım bilen de yok. Kulaklığı garantiye göndereceğim fakat yine de USBli bir kulaklık her zaman daha mantıklıdır, bu kulaklığın sürücüsü yok.

Alırken iki kere düşünün teknoloji şans işi belki size "hatasız" gelir ama şöyle diyeyim Rampage kulaklık kullanan arkadaşlarınıza benim gibi makara olabilirsiniz. Adamların mikrofonları çok daha iyi ve kulaklığın zaten normal mikrofonu da pek iyi değil ama dayanıklı kulaklık. Şuan normal şu kablolu telefon kulaklığını kullanıyorum arkadaşlarla CSGO oynarken, siz de böyle duruma düşmeyin.
Kasaya vuruyor cart curt demissin işte o ses dip ses ya da mikrafonu cızırtılı gidiyor vs o sebeple iade ettim ben rampage fury x i yoksa gerçekten game note Muş game power mis hikaye

Kasaya vuruyor cart curt demissin işte o ses dip ses ya da mikrafonu cızırtılı gidiyor vs o sebeple iade ettim ben rampage fury x i yoksa gerçekten game note Muş game power mis hikaye
Bilmiyorum valla hocam resmen kasanın içindeki sesi kaydediyor, sesim gitmiyor robot sesi gidiyor resmen. Rampage Comfort almayı düşünüyorum şu anlık, kulaklık almayı düşünenler göz atabilir gerçekten güzel bir kulaklık. Normalde bütçem 1K ama bu bütçeyle kaliteli USBli bir kulaklık bulmak zor.

Bilmiyorum valla hocam resmen kasanın içindeki sesi kaydediyor, sesim gitmiyor robot sesi gidiyor resmen. Rampage Comfort almayı düşünüyorum şu anlık, kulaklık almayı düşünenler göz atabilir gerçekten güzel bir kulaklık. Normalde bütçem 1K ama bu bütçeyle kaliteli USBli bir kulaklık bulmak zor.
Razer black shark v2x incelemelerine bakın

Steel series arctics 1 nova incelemelerine bakın

Rampage crack ve fury x incelemelerine bakın

Bu kulaklıkları iyice araştırıp bakıp kafanıza ve bütçenize uygun olanı alın

Razer black shark v2x incelemelerine bakın

Steel series arctics 1 nova incelemelerine bakın

Rampage crack ve fury x incelemelerine bakın

Bu kulaklıkları iyice araştırıp bakıp kafanıza ve bütçenize uygun olanı alın
Steelseries baya güvenilir bir marka ama sürücüleri ile ilgili bir şey görmüştüm onun yerine ya rwg9 Comfort ya da Blackshark V2X USB alacağım, Blacksharkın jackli olanında sorun falan yaşama ihtimalimin daha fazla olduğunu düşünüyorum ve sürücü gerçekten önemli bir şey. Tabii sürücüsü varsa.

SteelSeries bayağı güvenilir bir marka ama sürücüleri ile ilgili bir şey görmüştüm onun yerine ya rwg9 comfort ya da BlackShark v2X USB alacağım, BlackShark'ın jackli olanında sorun falan yaşama ihtimalimin daha fazla olduğunu düşünüyorum ve sürücü gerçekten önemli bir şey. Tabii sürücüsü varsa.

Rampage Comfort yerine AOC gh 300 öneririm ya da BlackShark V2 X USB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı