AOC GH300 alınır mı?

Bütçe
500
İsmi bilinen bir marka değil, en azından ben duymadım, arkadaşlarım da duymamış. Duymuş olan varsa da helal olsun.

Bilinmeyen markaya dandik de diyemezsin kaliteli de hocam. Araştırma yapmak gerek.

Yarın geldikten sonra deneyimini yazarsın hocam. Bende ona göre H2002D'yi beklemekten vazgeçip direkt alacağım.

İnşallah.

Bilinmeyen markaya dandik de diyemezsin kaliteli de hocam. Araştırma yapmak gerek.
Aynen öyle hocam ama tabii bilinen bir markadan bir ürün almak bence daha mantıklı orası ayrı.

Yarın geldikten sonra deneyimini yazarsın hocam. Bende ona göre H2002D'yi beklemekten vazgeçip direkt alacağım.

Hocam H2002D alacaksanız alın, az önce hayati bir şok ile kulaklığın mikrofonunun çalıştığını öğrendim. Çok saçma şekilde takılıyormuş mikrofon, kendimi rezil hissediyorum, ve mutlu.

Son düzenleme:
Aynen öyle hocam ama tabii bilinen bir markadan bir ürün almak bence daha mantıklı orası ayrı.

Hocam H2002D alacaksanız alın, az önce hayati bir şok ile kulaklığın mikrofonunun çalıştığını öğrendim. Çok saçma şekilde takılıyormuş mikrofon, kendimi rezil hissediyorum, ve mutlu.

Hocam nasıl çalıştırdınız.

Dostum AOC gh 300 geldi mikrofonu mükemmel hiç de boğuk ses yok çok şaştım mükemmel gelen ses basslarda mükemmel kullanıcı yorumu yapıyorum çok iyi.

Dostum AOC gh 300 geldi mikrofonu mükemmel hiç de boğuk ses yok çok şaştım mükemmel gelen ses basslarda mükemmel kullanıcı yorumu yapıyorum çok iyi.

USB'dir hocam zaten hepsi eğer değilse de dönüştürücü içinden çıkıyor çıkmazsa da 100 TL'ye bir ses kartı alin ama bunlara bütçe yetmiyorsa Rampage Fury gerçekten çok üst düzey (Cloud 2 kullanmış biri olarak dan)

Kararsız falan kalma oh bee diyeceksin cızırtı kitirtisiz 10 numara fresh.

Pad olayında en kalitesi bile dandik.

Son düzenleme:
Hocam nasıl çalıştırdınız.

Niye hepsine Ctrl c yaptın ki .d bu arada başka kulaklıkları da deneyen biri olarak yorum yapıyorum ben yoksa lafım yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı