Niye hepsine CTRL C yaptın ki. D bu arada başka kulaklıkları da deneyen biri olarak yorum yapıyorum ben yoksa lafım yok.
Pardon fark etmedim.
Niye hepsine CTRL C yaptın ki. D bu arada başka kulaklıkları da deneyen biri olarak yorum yapıyorum ben yoksa lafım yok.
Hocam fiyatı hafif pahalı ama bütçenizi zorlamazsa bekleyip alın, ama dediğim gibi fiyatı biraz pahalı geldi bu kulaklık için.Stok yok ki.
Mikrofonu baya garipmiş, beklediğim gibi takılmıyormuş yanlış takmışım ondan öyle mikrofonu ses vermiyormuş.Hocam nasıl çalıştırdınız.
Mikrofonu testlerdeki gibi mi yoksa daha mı iyi, testlerdekini beğenmemiştim de.Dostum AOC gh 300 geldi mikrofonu mükemmel hiç de boğuk ses yok çok şaştım mükemmel gelen ses basslarda mükemmel kullanıcı yorumu yapıyorum çok iyi.
Hocam fiyatı hafif pahalı ama bütçenizi zorlamazsa bekleyip alın, ama dediğim gibi fiyatı biraz pahalı geldi bu kulaklık için.
Mikrofonu bayağı garipmiş, beklediğim gibi takılmıyormuş yanlış takmışım ondan öyle mikrofonu ses vermiyormuş.
Mikrofonu testlerdeki gibi mi yoksa daha mı iyi, testlerdekini beğenmemiştim de.
Mpow aldım kargo şubesindeyken iade ettim Aoc aldım memnunum çok iyi.Bende dün mpow ile arasında kalıp AOC GH300 aldım daha kaliteli gözüküyor diye ama daha gelmedi.
Aoc'un sesi boğuk geliyor mu? Dedikleri gibi.Mpow aldım kargo şubesindeyken iade ettim Aoc aldım memnunum çok iyi.
@yaraliordek hocam sağ olsun hemen iade edip aldım.
Ekolayzer ayarı baştan aşağı değiştiriyor kendi istediğiniz sesi ayarlamanı mümkün.Aoc'un sesi boğuk geliyor mu? Dedikleri gibi.
Blackshark v2 x 940tl, GH300 470 TL.Ekolayzer ayarı baştan aşağı değiştiriyor kendi istediğiniz sesi ayarlamanı mümkün.
BlackShark V2 X 940TL, GH300 470 TL.
Sizce BlackShark V2 X'i alsam. Arada ki fark değer mi?
Mpow aldım kargo şubesindeyken iade ettim AOC aldım memnunum çok iyi.
@yaraliordek hocam sağ olsun hemen iade edip aldım.
Mikrofon benim için önemli. Mikrofonu nasıl acaba?GH300 700-800 lira hak eden bir kulaklık. Alt modeli bu fiyatlarda zaten. İtopya hariç her yerde de fiyatı çok pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.