AOC GH300 nasıldır?

Staryx1903

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB , AMD Ryzen 5 5500 , PRIME B450M-K II , XPG 16GB 8x2 3200 MHZ , WD SN570 500GB Blue , FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W
AOC GH300 almayı düşünüyorum.

Sizce alınır mı? Yabancı bir videoda mikrofon testini izledim, çok kaliteli ve güzel ses çıkıyor. Bazıları da mikrofonu biraz boğuk diyor. Sizce nasıl?

Mikrofonu dışında her şeyi iyi bana göre. Alın gitsin USB olması da büyük avantaj zaten. Ama düşünürsen daha ucuza Mpow Air SE var. Fiyat düşmeyeceğim diyorsan alabilirsin.

Mikrofonu dışında her şeyi iyi bana göre. Alın gitsin USB olması da büyük avantaj zaten. Ama düşünürsen daha ucuza Mpow Air SE var. Fiyat düşmeyeceğim diyorsan alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda izledim ama GH200'ün mikrofonu çok daha kaliteli gibi şimdi gördüm videoyu sizce ses kasma konusunda sesleri duyma konusunda arasıda çok fark var mıdır ona göre belki GH200 de alabilirim çünkü mikrofonuda kaliteli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda izledim ama GH200'ün mikrofonu çok daha kaliteli gibi şimdi gördüm videoyu sizce ses kasma konusunda sesleri duyma konusunda arasıda çok fark var mıdır ona göre belki GH200 de alabilirim çünkü mikrofonuda kaliteli

Bence GH300 alın. Ben kulaklık alırken mikrofonu çok kastım aslında kasılacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı