AOC GK500 alınır mı?

AOC GK500 kullanıyorum. Cuma indirimlerinden 470 TL'ye aldım. Yay sesi neredeyse 0'a indi. Tuşların basma hissiyatı, klavyenin tipi vs. muazzam. Oyunlarda ghosting problemi yok. Artı yönleri:

+ Klavyenin dış görünüşü
+ Türkçe harfler, büyük enter tuşu, numpad
+ Yay sesi bir hafta sonra geçti
+ Basma hissiyatı güzel
+ Ghosting yok
+ RGB'si gayet sade ve güzel.

Eksi özellikleri:
- Yazı fontları biraz garip geldi gözüme. İlk açtığımda sanki silinmiş gibi gözüküyordu fakat meğersem yazı fontları öyleymiş.
- Bilek desteği biraz küçük

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bu fiyat bandında rakibi yok gibi.

AOC GK500 kullanıyorum. Cuma indirimlerinden 470 TL'ye aldım. Yay sesi neredeyse 0'a indi. Tuşların basma hissiyatı, klavyenin tipi vs. muazzam. Oyunlarda ghosting problemi yok. Artı yönleri:

+ Klavyenin dış görünüşü.
+ Türkçe harfler, büyük enter tuşu, numpad.
+ Yay sesi bir hafta sonra geçti.
+ Basma hissiyatı güzel.
+ Ghosting yok.

Eksi özellikleri:
- Yazı fontları biraz garip geldi gözüme. İlk açtığımda sanki silinmiş gibi gözüküyordu fakat meğersem yazı fontları öyleymiş.
- Bilek desteği biraz küçük.

Hocam çok sağ olun teşekkür ederim.

+ Klavyenin dış görünüşü
+ Türkçe harfler, büyük enter tuşu, numpad
+ Yay sesi bir hafta sonra geçti
+ Basma hissiyatı güzel
+ Ghosting yok

Eksi özellikleri:
- Bilek desteği biraz küçük

Hocam Fn özel tuş atamalarının sorunlu olduğunu söylüyorlar doğru mu? Ben mesela Fn tuşu ile özel makro yaparak Mikrofon Aç/Kapa yapmak istiyorum.
Bir dener misiniz özel fn (makro) atamasını yapmayı.
Çok basit bir makro ile denebilirsiniz. Yazı yazma gibi basınca selam yazsın gibi atama oluşturup. Çalışıp çalışmadığını söylerseniz çok iyi olur. Ya bunu alacağım ya da Ortana Chroma V2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı