Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 30 Mart 2021 #1 Redragon Indrah alacaktım ancak GK500 İtopya'da 468 TL'ye düşmüş. Herhangi bir sorunu var mı? Yazılımı var mı? Kaç farklı RGB modu var? Ve bu fiyata daha iyisi var mı? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Redragon Indrah alacaktım ancak GK500 İtopya'da 468 TL'ye düşmüş. Herhangi bir sorunu var mı? Yazılımı var mı? Kaç farklı RGB modu var? Ve bu fiyata daha iyisi var mı? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da. www.itopya.com
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 Uncl3Drew dedi: Hocam sepete ekliyorum ve ekleniyor. Alışverişi tamamla da diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç kimse yapamıyor ben dahil galiba bir sorun var. Artı 0 Eksi
Uncl3Drew dedi: Hocam sepete ekliyorum ve ekleniyor. Alışverişi tamamla da diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç kimse yapamıyor ben dahil galiba bir sorun var.
KS KS Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 30 Mart 2021 #12 Yavuz_Çetin dedi: Hiç kimse yapamıyor ben dahil galiba bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sitede yoğunluk yaşanmış olabilir çünkü az önce arkadaşım da yapabildi. Eğer satın alabiliyorsam sizce hemen almalı mıyım? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Hiç kimse yapamıyor ben dahil galiba bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sitede yoğunluk yaşanmış olabilir çünkü az önce arkadaşım da yapabildi. Eğer satın alabiliyorsam sizce hemen almalı mıyım?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #13 Uncl3Drew dedi: Sitede yoğunluk yaşanmış olabilir çünkü az önce arkadaşım da yapabildi. Eğer satın alabiliyorsam sizce hemen alınır mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... MK61 öneririm. Artı 0 Eksi
Uncl3Drew dedi: Sitede yoğunluk yaşanmış olabilir çünkü az önce arkadaşım da yapabildi. Eğer satın alabiliyorsam sizce hemen alınır mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... MK61 öneririm.
KS KS Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 30 Mart 2021 #14 Yavuz_Çetin dedi: MK61 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından alamam. Hemen lazım bana. Yani yurtiçinde en iyi bu mu alınır bu fiyata? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: MK61 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından alamam. Hemen lazım bana. Yani yurtiçinde en iyi bu mu alınır bu fiyata?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #15 Uncl3Drew dedi: Hocam yurtdışından alamam. Hemen lazım bana. Yani yurtiçinde en iyi bu mu alınır bu fiyata? Genişletmek için tıkla... o zaman AOC alın başka alternatif yok. Artı 0 Eksi
Uncl3Drew dedi: Hocam yurtdışından alamam. Hemen lazım bana. Yani yurtiçinde en iyi bu mu alınır bu fiyata? Genişletmek için tıkla... o zaman AOC alın başka alternatif yok.
P purplesomebody Hectopat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #16 Sipariş etmediyseniz bence almayın benimki 20. günde bozuldu herkes şikayetçi. Artı 0 Eksi