Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 AOC alınmaz bütçe söyleyin yurt dışından alabilir misiniz?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #12 Misaj dedi: AOC alınmaz bütçe söyleyin yurt dışından alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı Amazon'dan alabilirim ancak AliExpress için 1 ay bekleyemem. Bütçem 400-500 lira civarı ancak arttırabilirim.
Misaj dedi: AOC alınmaz bütçe söyleyin yurt dışından alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı Amazon'dan alabilirim ancak AliExpress için 1 ay bekleyemem. Bütçem 400-500 lira civarı ancak arttırabilirim.
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #13 akt dedi: Yurt dışı Amazon'dan alabilirim ancak AliExpress için 1 ay bekleyemem. Bütçem 400-500 lira civarı ancak arttırabilirim. Genişletmek için tıkla... GamaKay MK61 bakabilirsin o zaman.
akt dedi: Yurt dışı Amazon'dan alabilirim ancak AliExpress için 1 ay bekleyemem. Bütçem 400-500 lira civarı ancak arttırabilirim. Genişletmek için tıkla... GamaKay MK61 bakabilirsin o zaman.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #14 Misaj dedi: GamaKay MK61 bakabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Banggood da buldum. Gümrük vergisi alıyorlar mı bilgi var mı?
Misaj dedi: GamaKay MK61 bakabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Banggood da buldum. Gümrük vergisi alıyorlar mı bilgi var mı?
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 akt dedi: Banggood da buldum. Gümrük vergisi alıyorlar mı bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Türkiye direkt postayı seçersen her şey dahil oluyor.
akt dedi: Banggood da buldum. Gümrük vergisi alıyorlar mı bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Türkiye direkt postayı seçersen her şey dahil oluyor.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.958 Makaleler 3 Çözümler 16 29 Mayıs 2021 #16 Bu klavye önerilmiyor. Cherry MX bir klavye alabilirsin üstüne biraz daha eklersen.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #17 Paytak Penguen dedi: Bu klavye önerilmiyor. Cherry MX bir klavye alabilirsin üstüne biraz daha eklersen. Genişletmek için tıkla... Cherry MX klavyeler aşırı pahalı oluyor ama iyice çıkarsam Logitech G512 GX alırım. Önerilmiyor dediğiniz klavye GK500 mü yoksa arkadaşların önerdiklerinden birisi mi?
Paytak Penguen dedi: Bu klavye önerilmiyor. Cherry MX bir klavye alabilirsin üstüne biraz daha eklersen. Genişletmek için tıkla... Cherry MX klavyeler aşırı pahalı oluyor ama iyice çıkarsam Logitech G512 GX alırım. Önerilmiyor dediğiniz klavye GK500 mü yoksa arkadaşların önerdiklerinden birisi mi?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.958 Makaleler 3 Çözümler 16 29 Mayıs 2021 #18 akt dedi: Cherry MX klavyeler aşırı pahalı oluyor ama iyice çıkarsam Logitech G512 GX alırım. Önerilmiyor dediğiniz klavye GK500 mü yoksa arkadaşların önerdiklerinden birisi mi? Genişletmek için tıkla... Evet fiyatlar iyice uçmuş. İndirim bekleyebilirsin. Logitech'lerde genelde çift tıklama vs. oluyor diyolar ama hiç kullanmadım. Romer-G switch alma bir de.
akt dedi: Cherry MX klavyeler aşırı pahalı oluyor ama iyice çıkarsam Logitech G512 GX alırım. Önerilmiyor dediğiniz klavye GK500 mü yoksa arkadaşların önerdiklerinden birisi mi? Genişletmek için tıkla... Evet fiyatlar iyice uçmuş. İndirim bekleyebilirsin. Logitech'lerde genelde çift tıklama vs. oluyor diyolar ama hiç kullanmadım. Romer-G switch alma bir de.