AOC GK500 vs Redragon K552 RGB

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kararsız kaldım. Yakın zamanda karar vermem lazım çünkü başlıkta yazdığım model K552 RGB Türkiye'ye geldiği zaman kısa zamanda stokta kalmayabilir çünkü bir sürü kişi bu modeli istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleme:
Tklten Key less demek. Numpad tuşları yok, bu kadar. GK500 ile tek farkları tkl ve bilek desteği aslında.

Hocam ben bu Redragon K552 RGB modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Geldiğinde Red Switch olarak gelir mi? Yoksa sadece Blue Switch mi gelir? Çünkü Amazon üzerinde sadece Blue Switch var. Ayrıca Amazon'da Cherry MX Switch'ler kullanılıyor sizce Türkiye'ye Cherry MX Switch'lerle mi gelir?

Hocam ben bu Redragon K552 RGB modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Geldiğinde Red Switch olarak gelir mi? Yoksa sadece Blue Switch mi gelir? Çünkü Amazon üzerinde sadece Blue Switch var. Ayrıca Amazon'da Cherry MX Switch'ler kullanılıyor sizce Türkiye'ye Cherry MX Switch'lerle mi gelir?
Bence Türkiye'ye Outemu Red switch gelir sadece. Bütçen varsa GK500 al geç, stokları kimse kestiremez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı