AOC GK500 vs Redragon Kumara K552-2

Arda goktas

Hectopat
Daha fazla  
Klavye araştırıyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Normalde James Donkey 619s alacaktım uzun gitmez kaliteli değil dediler vazgeçtim ve AOC markasına yöneldim. Araştırırken bir de Redragon Kumara K552-2 önerdiler ama hem markayı bilmiyorum hem de hangi Switch kullandıklarını bulamadım ve de görünüşü pek hoşuma gitmedi. Doğrusu ha ama çok iyiyse diğerine göre o zaman fikrimi değiştirebilirim. Bu arada AOC olanın İngilizce klavye olduğunun ve enter tuşunun küçük olduğunun farkındayım. Son olarak AOC klavyeye hangi siteden baksam yorum bulamadım tutulmadı mı acaba?

AOC = Aoc GK500 Usb Kablolu Outemu Red Switch Mekanik RGB Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

Redragon = https://www.ciceksepeti.com/redrago...u2_5j2wtwd&adjust_campaign=urun_karsilastirma

Redragon'u 3 aya yakındır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok baya kaliteli. Diğeri hakkında bilgim yok bilek desteği falan ekstra iyi duruyor ama kaliteli mi bilmiyorum. Redragon'u öneririm. (Outemu switch diye biliyorum)

K552'yi 7, 8 aya yakındır kullanıyorum. Memnunum, öneririm.

Ama ikisi de Outemu red Switch. AOC bilek desteği avantajına sahip. Ve numpad'i var. Eğer bilek desteği ve numpad önemsiz ise K552'yi öneririm. İkisi de memnun eder.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı