AOC i2269vw vs AOC E2262VW?

Brandt

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bazı donanım sitelerinde istediğim bilgileri bulamayınca bir de buraya sormak istedim. Sanırım bu ilk mesajım oluyor :)

Bu LED monitör. 5 MS tepki süresi var.
www.vatanbilgisayar.com: Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Bu IPS panelli, 6 MS tepki süresi var.
AOC I2269vw 21.5" (D-Sub+DVI) 6 MS Ips Led Monitör - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi.

Genellikle GTA 5, FIFA 15 tarzı oyunlar için kullanacağım. Arada sırada CS-GO, BF4 gibi oyunlar oynarım stress atmak için. Sizce hangi monitör daha uygun olur benim için?

IPS olan çok ilgimi çekiyor, çok şık, çerçevesiz, net bir görüntüsü var, canlı renklere sahip fakat 6 MS tepki süresi var.

LED olanda beni cezbeden bir şey yok, çoğu LED monitörler ile aynı özelliklerde. Sadece 5 MS olduğu için onu alabilirim hatta dün almıştım Vatan PC'den fakat ellerinde kutulu kalmadığı için iptal ettim.

Sizce 6 MS IPS panel beni pişman eder mi? Özellikle oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
2269VW'nun paneli AH-IPS, yani eski IPS'lerden biraz daha farklı ve yeni bir panel. 2269VW'yu almanı öneririm bu ikisi arasında. 6ms ile 5ms arasında fark olmaz görüntüde, ikiside aynı. Bende 5ms tepkime süreli AH-IPS kullanan Philips model bir monitör kullanıyorum, bir sorun çıkartmıyor oyunlarda.

AOC i2269vw alabilirsiniz. Ayrıca bu monitör 6 ms değil, 5 ms. Önceden teknik özelliklerinde 6 ms yazardı fakat gerçek hayat testlerinde monitör 5ms performans verdiği için artık AOC teknik özelliklerinde 5 ms olarak düzeltme yapmış bu yüzden birçok yerde monitör 6ms olarak belirtiliyor. Bu monitör ile oyunlarda kesinlikle sorun yaşamazsınız.

22" - I2269VW - Monitors - AOC - North America: U.S.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı