M. furkan korkmaz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, AOC i2269vwm model monitörüm var, bugün XFX Double Disspation R9 280x model ve marka ekran kartı aldım. Ekran kartından Heaven Benchmark gibi uygulama ve oyun içi video oynayan kısımlarda ekranda titreme gibi yada ekranı 5 paralel çizgiye böldüğünüzü düşünün, o 5 yer sanki geride kalıyormuş da bir sonraki görüntüde geliyormuş gibi oluyor. Bunun için hangi donanımı suçlamalıyım ve ne yapmalıyım?
Oyun içinde hiç bir sorun yok oynarken lakin oyun içi videoya geçtiği zaman özellikle hızlı hareketlerin olduğu sahnelerde dediğim sorun baş göstermekte.
Monitör HDMI olarak bağlı, güç kaynağım Aerocool 600W (540W 12V kanaldan veriyor).
Maalesef elimde başka aygıt olmadığı için resim video ekleyemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa cidden çok mutlu olurum..
Oyun içinde hiç bir sorun yok oynarken lakin oyun içi videoya geçtiği zaman özellikle hızlı hareketlerin olduğu sahnelerde dediğim sorun baş göstermekte.
Monitör HDMI olarak bağlı, güç kaynağım Aerocool 600W (540W 12V kanaldan veriyor).
Maalesef elimde başka aygıt olmadığı için resim video ekleyemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa cidden çok mutlu olurum..
Son düzenleyen: Moderatör: