AOC marka monitör alınır mı?

Ben 2K istiyordum benimki 2K. VA panel olsa da IPS gibi gözüküyor. Fiyat olarak da 130tl daha ucuz. Memnunum ben.

Hocam benim monitörüm 9 sene oldu.

Kardeşim RTX 3070 diyorsun bence bir 4K gider. RTX 3070'e 144Hz az gider bence daha iyi bir monitör bulunabilir. Ama genede sen bilirsin hoşuna gittiyse al.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz en sağlam monitör markalarından biridir AOC.
Kardeşim RTX 3070 diyorsun bence bir 4K gider. RTX 3070'e 144Hz az gider bence daha iyi bir monitör bulunabilir. Ama genede sen bilirsin hoşuna gittiyse al.

144 Hz 4K monitörlerin fiyatından haberin yok sanırım.

Teşekkür ederim bilgiler için.

Masaüstünü toplayalı 1 hafta oldu monitörü de yeni kullanmaya başladım. Hareket bulanıklılığı gibi bir şey var. Aşağıdaki konuda videosu var sende de oluyor mu çözemedim 1 haftadır.
Sanki ufoların kuyrukları var kuyruklı yıldız gibi oluyor çoğu resim ve harfler.

Ben iade ettim o monitörü Göz ağrısından dolayı.

AOC 24G2U 144Hz kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sıkıntı görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bende PC toplandığımda bunu aldım hala kullanıyorum. Monitör gayet güzel bana göre tek sıkıntısı çerçeveleri çok kalın ve 24 inc olduğu için zamanla gözüme küçük gibi geldi. Yeni PC toplayacağım zaman 27 inc tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…