AOC marka monitör alınır mı?

Reis VA panel IPS olsa daha iyiydi.

Bu attığım daha iyi.

Ben 2K istiyordum benimki 2K. VA panel olsa da IPS gibi gözüküyor. Fiyat olarak da 130tl daha ucuz. Memnunum ben.

Hocam benim monitörüm 9 sene oldu.

Teşekkür ederim bilgiler için.

Masaüstünü toplayalı 1 hafta oldu monitörü de yeni kullanmaya başladım. Hareket bulanıklılığı gibi bir şey var. Aşağıdaki konuda videosu var sende de oluyor mu çözemedim 1 haftadır.
Sanki ufoların kuyrukları var kuyruklı yıldız gibi oluyor çoğu resim ve harfler.

Masaüstünü toplayalı 1 hafta oldu monitörü de yeni kullanmaya başladım. Hareket bulanıklılığı gibi bir şey var. Aşağıdaki konuda videosu var sende de oluyor mu çözemedim 1 haftadır.
Sanki ufoların kuyrukları var kuyruklı yıldız gibi oluyor çoğu resim ve harfler.
Ben iade ettim o monitörü :( Göz ağrısından dolayı.

AOC 24G2U 144Hz kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sıkıntı görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ben Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA'ü kulanıyorum. Fiyat olarak falanda çok güzel. Tavsiye ederim belirttiğiniz gibi AOC'da renk ayarları vs. çok önemli yanlış yaptığınız takdirde çok sorun yaşarsınız.

Bende PC toplandığımda bunu aldım hala kullanıyorum. Monitör gayet güzel bana göre tek sıkıntısı çerçeveleri çok kalın ve 24 inc olduğu için zamanla gözüme küçük gibi geldi. Yeni PC toplayacağım zaman 27 inc tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı