AOC marka monitörde 1 tane yeşil piksel çıktı

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Monitör
AOC 24″ 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör
AOC marka aldığım monitörde bir tane yeşil piksel çıktı. Örneğin, siyah renkteyken yeşil renkte görünüyor ancak bazı renklerde sorunsuz çalışıyor. Fotoğrafını çekip İncehesap desteğe gönderdim. Değişim için göndermemi istediler. Gönderdim fakat "arıza bulunamadı" deyip bana geri kargoladılar. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, "distribütöre bakıyor bunlara" dediler. Orayı aradığımda seri numarası istediler ancak bu numara sadece monitörün üstünde bulunuyormuş . Bu durumda sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam her firmanın belirli bir ölü piksel politikası var. İnce hesap genelde yardımcı olur gerekirse Tüketici haklarına başvurun.

İncehesap değişim yapmalı. İşin içinden böyle sıyrılamazlar. Gerekirse THH açarsınız.

Yanlış hatırlamıyorsam her firmanın belirli bir ölü piksel politikası var. Tek ölü piksel çok göze batıyor mu?

Yani doğru konuşacağım aldıktan 1 hafta sonra fark ettim çok göze batmıyor ama işin anlamadığım kısmı şu benden fotoğraf istediler attım sonra garanti için gönderdim madem politikaya uymuyor neden göndermemi istedilerki?

İncehesap değişim yapmalı. İşin içinden böyle sıyrılamazlar. Gerekirse THH açarsınız.

Fotoğrafı attıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım değişim yapacağız dendi ama sonra distirübütör arıza bulamadı dendi.

Haklısınız ürün değişimi yapılmalıydı boşuna yollamış oluyorsunuz dolayısıyla tekrar iletişime geçtiğinizde baştansavma bir şekilde distrübütör falan demişler. saçmalık.

Ölü piksel testini atmanız, video ve fotoğraf çekmeniz gerekiyordu. Bunu sağladıysanız nasıl bulamamışlar ilginç.

Sadece siyah ekranda pikselin tamamen yeşil olduğu ve fotoğrafı ayrıca bazı renklerde bunun olduğu bazılarında olmadığını belirttim garanti kapsamına giriyordu benden kargolamamı istediler.

Sadece siyah ekranda pikselin tamamen yeşil olduğu ve fotoğrafı ayrıca bazı renklerde bunun olduğu bazılarında olmadığını belirttim garanti kapsamına giriyordu benden kargolamamı istediler.
Herhangi bir şey demenize gerek yok, "hata belli, siz bana ürünü yollayın ben de başka türlü hakkımı arayayım" diyebilirsin. Tehdit etmeden tabii ki sonra THH açarsan lehine sonuçlanır zaten.

Haklısınız ürün değişimi yapılmalıydı boşuna yollamış oluyorsunuz dolayısıyla tekrar iletişime geçtiğinizde baştan savma bir şekilde distribütör falan demişler. Saçmalık.

Ürün'ün tahmini teslim tarihi yarını gösteriyor elime ulaşınca distribütör'ün müşteri hizmetleri ile konuşacağım.

Herhangi bir şey demenize gerek yok, "hata belli, siz bana ürünü yollayın ben de başka türlü hakkımı arayayım" diyebilirsin. Tehdit etmeden tabii ki sonra THH açarsan lehine sonuçlanır zaten.

Zaten yakın akrabam işinde başarılı bir avukat işin peşini bırakmayacağım.

Güncelleme: İncehesap'ın müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm ve monitörün seri numarasını bana söylediler. Sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını belirttiler. Ardından distribütörü aradım. Bana, arızanın olmadığını değil, marka politikasının 3 farklı yerde 5 adet ölü piksel olunca değişim yapılmasına izin verdiğini söylediler. Ben de pikselin çoğalacağını, birkaç ay sonra tekrar göndereceğimi belirttim. Onlar da politikalarının bu yönde olduğunu ifade ettiler. Sonuç olarak, 5 ölü piksel olduğunda ürünü tekrar garantiye göndereceğim.

@Shinoa @Wanhedaa

Son düzenleme:
Tam olarak en başta bahsettiğim gibi olmuş. Her firmanın farklı ölü piksel politikası derken kastettiğim buydu hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…