AOC marka monitörde 1 tane yeşil piksel çıktı

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Monitör
AOC 24″ 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör
AOC marka aldığım monitörde bir tane yeşil piksel çıktı. Örneğin, siyah renkteyken yeşil renkte görünüyor ancak bazı renklerde sorunsuz çalışıyor. Fotoğrafını çekip İncehesap desteğe gönderdim. Değişim için göndermemi istediler. Gönderdim fakat "arıza bulunamadı" deyip bana geri kargoladılar. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, "distribütöre bakıyor bunlara" dediler. Orayı aradığımda seri numarası istediler ancak bu numara sadece monitörün üstünde bulunuyormuş 😅. Bu durumda sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O gördüğünüz stuck/takılmış piksel ve sayısının daha da artması zayıf bir ihtimal ama mümkünatı var tabi.

Yumuşak bir bezle pikselin olduğu bölgeye çok bastırmadan hafifçe masaj yaparsanız düzelme ihtmali olabilir pikselin.

Hocam şu an monitör bana lazım bu 6 aylık süreçte monitör bende kalıyor değil mi? THH değişim kararı çıkardıktan sonra gönderiyorum?

Evet hocam sadece urunun incelenmesi icin belirli bir zaman belirtilmis bir adrese gidiyorsunuz monitor ile birlikte yanlış bilmiyorsam onun disi surekli sizin elinizde kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı