AOC marka aldığım monitörde bir tane yeşil piksel çıktı. Örneğin, siyah renkteyken yeşil renkte görünüyor ancak bazı renklerde sorunsuz çalışıyor. Fotoğrafını çekip İncehesap desteğe gönderdim. Değişim için göndermemi istediler. Gönderdim fakat "arıza bulunamadı" deyip bana geri kargoladılar. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, "distribütöre bakıyor bunlara" dediler. Orayı aradığımda seri numarası istediler ancak bu numara sadece monitörün üstünde bulunuyormuş . Bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Yukarida aciklamislar zaten hocam. Her markanin kendi olu pixel politikasi var dogru ancak THH 1 adet olu pixeli kusur olarak kabul ettigi icin THH'ye basvurursaniz lehinize karar cikacaktir.
Yukarida aciklamislar zaten hocam. Her markanin kendi olu pixel politikasi var dogru ancak THH 1 adet olu pixeli kusur olarak kabul ettigi icin THH'ye basvurursaniz lehinize karar cikacaktir.
Evet hocam sadece urunun incelenmesi icin belirli bir zaman belirtilmis bir adrese gidiyorsunuz monitor ile birlikte yanlış bilmiyorsam onun disi surekli sizin elinizde kalıyor.
Evet hocam sadece urunun incelenmesi icin belirli bir zaman belirtilmis bir adrese gidiyorsunuz monitor ile birlikte yanlış bilmiyorsam onun disi surekli sizin elinizde kalıyor.