AOC Monitör Garantisi

Crazys

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba. 2 gün önce AOC 24G2U isimli monitörü İtopya’dan sipariş verdim. Hala kargoya verilmedi. İnternette araştırırken Sinerji’de daha ucuz olduğunu gördüm. Şimdi iptal talebi oluşturdum ve Sinerji’den sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak bir şey gözüme takıldı. İtopya’nın sitesinde monitörün garantisi 3 yıl, Sinerji’de ise 2 yıl olarak gözüküyor. AOC’nin kendi sitesinde ise her monitörün 3 yıl garantisi olduğu belirtilmiş. Şimdi hangisine güveneyim? Hangisini almalıyım? 3-5 kuruş için 1 yıl garantiyi hiçe saymalı mıyım?

AOC Garanti Bilgileri: Warranty Information | AOC Monitors

Elektronik cihazlarda minimum 2 yıl garanti olması gerekiyor. Galiba sinerji buna dayanarak 2 yazmış olabilir. Kendilerini arayıp bir sorun. Ayrıca İtopya'dan bir şey almamanızı tavsiye ederim zira hayatımda gördüğüm en rezil firmadır. Stokta olmayan ürünü satıp 10 gün kargo bekletirler, gelen ürün de kusurlu çıkarsa vay halinize. 50 dakika müşteri hizmetleri beklersiniz sizinle doğru düzgün ilgilenmezler bile.

Elektronik cihazlarda minimum 2 yıl garanti olması gerekiyor. Galiba sinerji buna dayanarak 2 yazmış olabilir. Kendilerini arayıp bir sorun. Ayrıca İtopya'dan bir şey almamanızı tavsiye ederim zira hayatımda gördüğüm en rezil firmadır. Stokta olmayan ürünü satıp 10 gün kargo bekletirler, gelen ürün de kusurlu çıkarsa vay halinize. 50 dakika müşteri hizmetleri beklersiniz sizinle doğru düzgün ilgilenmezler bile.

Dediklerinize katılıyorum. Ancak teknoloji biraz da şans işi. Sistemimi, monitörümü, klavyemi oradan aldım. Kargonun geç gelmesi haricinde sorun yaşamadım. Onu da bile bile almıştım. Donanım Arşivi’nin çıkarmış olduğu hazır sistem olduğu için yoğunluğa göre gelmişti. Neyse uzatmayım. Şimdi sipariş verdiğim monitörü direkt koyup göndermeleri gerekir diye düşünüyorum. Yani toplanacak, uğraştıracak bir sistem vs. yok. Buna rağmen 2 gündür kargoya vermediler. Bugün kargoyla ilgili mail attım, cevap yok. En son müşteri hizmetlerini iptal talebi için aradım ve 10-15 dk sırada bekledim. Para iade edildi, 48 saat içerisinde düşer dedi. Ancak sitede profilde iade edildiği gözükmüyor. Uzun lafın kısası müşteriyle alakası olmayan bir firma. Para iade edilsin hemen Sinerji’den sipariş vereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı