AOC Monitör "No Signal" sorunu

Cagserten

Decapat
Bilgisayar çalışıyor fakat no signal hatası alıyorum. Bilgisayarı kapatıp açınca bayağı kullanıyorum monitörü sonra bir anda yine "no signal" diyor. Fark ettiğim tek şey önce klavyenin ışıklarının sönüp çalışmaması sonra ekranda no signal yazması. USB portunu falan değiştirdim 1-2 saat sonra yine oldu. Klavyenin çalışmamasına rağmen mouse ve kulaklıkta sıkıntı yaşamadım. Ne yaptıysam olmadı yeni aldım bilgisayarımı.
Klavye markası James Donkey 610S

Donanımsal bir sıkıntı var gibi duruyor. Aldığınız yere başvurun ve farklı bir monitör ile deneyin.

Güç kaynağınız nedir?
Ayrıca farklı bir priz ve farklı bir uzatma kablosu ile deneyin.

Mouse ve kulaklığın çalıştığını nasıl anladınız ?

Sorun ekran kartı oluyor genelde. Sürücü kaynaklı olabilir. Farklı sürümler deneyin. Olmazsa ekran kartını test edin.

kulaklığın ve mousenın ışığı yanıyordu fakat klavyenin yanmıyordu
500 watt güç kaynağım var kasam gamepower wraith
Işığı yanması demek çalıştığı anlamına gelmez benimde güç kaynağının fişi oynamıştı görüntü gitti mouse ışığı yanıyordu ama klavyenin ışığı donmuştu, sorun monitörde olmayabilir ki sanırım monitörde değil.

haklısın olabilir, sorunun monitörde olmadığını test etmiştim ben ekran kartında yada anakartta oldugunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…