AOC Monitör "No Signal" sorunu

Cagserten

Decapat
Bilgisayar çalışıyor fakat no signal hatası alıyorum. Bilgisayarı kapatıp açınca bayağı kullanıyorum monitörü sonra bir anda yine "no signal" diyor. Fark ettiğim tek şey önce klavyenin ışıklarının sönüp çalışmaması sonra ekranda no signal yazması. USB portunu falan değiştirdim 1-2 saat sonra yine oldu. Klavyenin çalışmamasına rağmen mouse ve kulaklıkta sıkıntı yaşamadım. Ne yaptıysam olmadı yeni aldım bilgisayarımı.
Klavye markası James Donkey 610S

kulaklığın ve mousenın ışığı yanıyordu fakat klavyenin yanmıyordu
500 watt güç kaynağım var kasam gamepower wraith
Işığı yanması demek çalıştığı anlamına gelmez benimde güç kaynağının fişi oynamıştı görüntü gitti mouse ışığı yanıyordu ama klavyenin ışığı donmuştu, sorun monitörde olmayabilir ki sanırım monitörde değil.

Işığı yanması demek çalıştığı anlamına gelmez benimde güç kaynağının fişi oynamıştı görüntü gitti mouse ışığı yanıyordu ama klavyenin ışığı donmuştu, sorun monitörde olmayabilir ki sanırım monitörde değil.
haklısın olabilir, sorunun monitörde olmadığını test etmiştim ben ekran kartında yada anakartta oldugunu düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı