AOC monitör önerisi

AOC 24G2U monitörü 2 aydır kullanıyorum. Gayet iyi ve güzel monitör. Yükseklik ayarlama, pivot özelliğinden dolayı AOC alabilirsin. 24" monitörde curved hissiyatı alamazsın. Kullanan çoğu kullanıcı bu yorumda bulunuyor. PCMonitor adlı sitede iki monitör karşılaştırması bulunuyor. 24G2U modeli bir tık önde görüyorum. Ama bu sizin zevkinize kalmış bir durum. Test edip hoşunuza gideni almak daha mantıklı.

Teşekkürler bilgi için. Peki gözlemlediğiniz olumsuz yönü var mı?
Çok şükür bir sıkıntısı yok, cayır cayır çalışıyor.
AOC 24G2U monitörü 2 aydır kullanıyorum. Gayet iyi ve güzel monitör. Yükseklik ayarlama, pivot özelliğinden dolayı AOC alabilirsin. 24" monitörde curved hissiyatı alamazsın. Kullanan çoğu kullanıcı bu yorumda bulunuyor. PCMonitor adlı sitede iki monitör karşılaştırması bulunuyor. 24G2U modeli bir tık önde görüyorum.
Evet curved hissiyatı çok yok ama hiç yok da diyemem. Curved monitör hissini dibine kadar yaşamak için en az 27 inch lik bir monitör veya samsung monitörlere yönelmekte fayda var ama 27 inch monitörlerde pikseller çok net bir şekilde göze takılıyor.
Şunu da belirtmekte fayda var eğer oyunda aldığın fps monitörünün hz miktarını aşarsa oyunlarda ekranda kırılmalar gözlemlersin ve freesync özelliğini devreye sokmak durumunda kalırsın. Özellikle CS:GO , PUBG gibi online rekabetçi oyunları oynuyorsan yüksek hertzli bir monitör alıp freesync i açmamak en mantıklı seçenek olacaktır.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı